قابل توجه اعضای محترم هیات علمی

به اطلاع مي‌رساند، دومین گروه دوره آموزشي "آشنایی با قوانین پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی" در سال جاری، وي‍ژه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه به مدت 2 ساعت به صورت مجازی برگزار مي‌گردد. اعضای محترم هیات علمی می‌توانند جهت ثبت‌نام به پورتال پویا- لبه برنامه‌ریزی و توسعه منابع- منوي تشکیلات و منابع انسانی- زیرمنوی ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها از تاريخ 1399/07/15 لغايت پايان وقت اداري 1399/07/17 مراجعه نمایید.

*       لینک برگزاری دوره متعاقبا اعلام خواهد شد.

تاريخ برگزاري دوره

تاریخ برگزاری

ساعت برگزاری

مدرس

99/07/21

دکترعلی اکبر اکبری- دبیر کمیته اخلاق پژوهش

يادآوري:

1. 1)غیبت مجاز در این دوره مجاز نمی‌باشد.
  2. 2)افرادي مجاز به شركت در دوره‌ فوق مي‌باشند كه قبلا در دوره‌هاي مشابه با اين دوره‌ شركت نكرده باشند.
  3. 3)تاخیر در ورود و تعجیل در خروج بیش از 15 دقیقه به منزله غیبت می‌باشد. بدیهی است برای غایبین در دوره گواهینامه آموزشی صادر نخواهد شد.
  4. 4)در راستاي افزايش كيفيت و بهبود نقايص احتمالي موجود در برگزاري دوره‌هاي آموزشي، از اعضای محترم هیات علمی تقاضا مي‌گردد، با مراجعه به پورتال پویا، لبه برنامه‌ریزی و توسعه منابع، منوی تشکیلات و منابع انسانی، زيرمنوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لينك نظرسنجي، فرم نظرسنجي دوره آموزشي را از تاريخ 99/07/22 لغايت 99/07/29 تكميل نمايند (صدور گواهينامه آموزشي منوط به تكميل فرم مذكور در پورتال پویا مي‌باشد).