vpbarm

قابل توجه بانوان گرامي

به اطلاع مي‌رساند، دوره آموزشي "ورزش و سلامت من" در سال جاری، وي‍ژه بانوان گرامی به مدت 2 ساعت به صورت مجازی برگزار مي‌گردد. اعضای هیات علمی و کارکنان محترم دانشگاه جهت ثبت‌نام مي‌توانند با مراجعه به پورتال پویا- لبه برنامه‌ریزی و توسعه منابع- منوي تشکیلات و منابع انسانی- زیرمنوی ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها از تاريخ 1399/07/27 لغايت پايان وقت اداري 1399/07/28 براي شركت در دوره مذكور اقدام نمايند.

* بديهي است پس از تاييد مدير مربوطه و در صورت وجود ظرفیت، ثبت‌نام در دوره، نهایی مي‌گردد.

* لینک برگزاری دوره متعاقبا اعلام خواهد شد.

تاريخ برگزاري دوره

تاریخ برگزاری

ساعت برگزاری

مدرس

سرفصل دوره

پنجشنبه

99/08/01

خانم دکتر معظمی

1. آشنایی با معیارهای آمادگی جسمانی تندرستی

2. آشنایی کلی با روش‌های پیشگیری از بروز ناهنجاری‌ و ضعف‌های جسمانی و انواع بیماری‌های ناشی از فقر حرکتی

يادآوري:

1. 1)لازم به ذكر است تنها كساني مي‌توانند در اين دوره‌ شركت نمايند كه وضعيت ثبت‌نام آن‌ها "تاييد شده" باشد.
  2. 2)غیبت مجاز در این دوره مجاز نمی‌باشد.
  3. 3)تاخیر در ورود و تعجیل در خروج بیش از 15 دقیقه به منزله غیبت می‌باشد. بدیهی است برای غایبین در دوره گواهینامه آموزشی صادر نخواهد شد.
  4. 4)چنانچه همكاراني پس از ثبت‌نام از حضور در دوره خودداري نمايند، در انتخاب دوره‌هاي بعدي با محدوديت مواجه خواهند شد.
  5. 5)در راستاي افزايش كيفيت و بهبود نقايص احتمالي موجود در برگزاري دوره‌هاي آموزشي، از همكاران ارجمند تقاضا مي‌گردد، با مراجعه به پورتال پویا، منوي امكانات و زيرمنوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لينك نظرسنجي، فرم نظرسنجي دوره آموزشي را از تاريخ 99/08/03 لغايت 99/08/10 تكميل نمايند (صدور گواهينامه آموزشي منوط به تكميل فرم مذكور در پورتال پویا مي‌باشد).

معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع