IMG 1

جناب آقای دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در حکمی دکتر یعقوب مهارتی مدیر برنامه، بودجه و نظارت راهبردی را به مدت دوسال در سمت خود ابقاء کرد.

در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر یعقوب مهارتی

مدیر محترم برنامه، بودجه و نظارت راهبردی دانشگاه

با اهدای سلام

ضمن قدردانی از کوشش های جناب عالی در دوران مسئولیت، پیرو پیشنهاد معاون محترم برنامه ریزی و توسعه منابع و با عنایت به مراتب تعهد و تجارب جناب عالی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، به مدت دو سال در سمت «مدیر برنامه، بودجه و نظارت راهبردی» دانشگاه ابقاء می‌شوید. انتظار می رود در دوره جدید مسئولیت، همگام با تحولات کشور در حوزه های گوناگون اقتصادی و علمی-فناوری و رویکرد نظام آموزش عالی در تحقق دانشگاه های نسل سوم و چهارم و حرکت در مسیر استقرار دانشگاه های جامعه محور و کارآفرین، در ساماندهی نظام بودجه،  اجرای برنامه راهبردی دوم دانشگاه و نیز تنظیم موافقت نامه های بودجه در جهت رشد شاخص های اولویت دار برنامه راهبردی و جذب منابع مالی پایدار با مشارکت صاحبان اندیشه و خبرگان این حوزه، بیش از پیش گام های اثربخش برداشته شود. بهروزی و موفقیت جناب عالی را از خداوند متعال آرزومندم.

دکتر محمد کافی