7c0b0845128e6b91f755b77358ea5160

براساس حکم دکتر کافی رئیس دانشگاه دکتر فرشید حمید عضو هیأت علمی دانشکده دامپزشکی و رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه به مدت دو سال در سمت خود ابقاء شد.

در حکم رئیس دانشگاه آمده است:

جناب آقای دکتر فرشید حمیدی

رئیس محترم دبیرخانه هیات امنا

​با اهدای سلام،

ضمن سپاس از کوشش جناب عالی در دوران مسئولیت، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، به مدت دو سال در سمت “رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه” ابقاء می‌شوید. تنظیم و اصلاح  دستورات مرتبط با جلسات کمیسیون دائمی و هیات امناء و تدقیق با آیین نامه ها و ضوابط قانونی، بررسی پیشنهادهای رسیده به دبیرخانه هیات امناء در هماهنگی با دانشگاه ها و مؤسسات عضو هیأت امنا، پیوند منسجم با دفتر مرکزی هیأت های امناء در وزارت عتف و ابلاغ مصوبات به دانشگاه های منطقه پس از تایید نهایی از جمله انتظاراتی است که امیدوارم در پیشبرد آن بیش از پیش موفق باشید. بهروزی و سلامتی جناب عالی را از خداوند متعال آرزومندم.

دکتر محمد کافی