vpbarm

در راستاي طراحي شاخص‌هاي پژوهشي كارنماي جامع اعضاي محترم هيات علمي، ساماندهي منوهاي لبه پژوهشي انجام و در پرتال پوياي اعضاي دانشگاه مستقر گرديد. براي سهولت استفاده اعضاي محترم دانشگاه، امکانات مختلف اين لبه به شرح ذيل ساماندهي شده‌اند:

منوي كارنما: اطلاعات پايه عضو هيات علمي؛

منوي پژوهش: فعاليت‌هاي پژوهشي مانند پژوهه، طرح‌هاي پژوهشي درون دانشگاهي و شركت در همايش؛

منوي فناوری: فعاليت‌هاي فناوري و ارتباط با جامعه مانند طرح‌هاي پژوهشي برون دانشگاهي، اختراع/ اكتشاف و دانش فني؛

منوي انتشارات: فعاليت‌هاي انتشاراتي مانند كتاب، مقاله و عضويت در هيات تحريريه؛

منوي كتابخانه: امور كتابخانه‌اي مانند جستجو منابع چاپي و درخواست مقاله؛

منوي آزمايشگاه: امور آزمايشگاهي مانند درخواست از شبكه آزمايشگاهي و طراحي و راه اندازي آزمايشگاه؛

منوي بررسي درخواست‌ها: بررسي و اعلام نظر در خصوص درخواست‌هاي ارسالي به عضو هيات علمي در سمت‌هاي مختلف از قبيل داور/ ارزياب، مدير گروه و معاون پژوهش و فناوري دانشكده.

شايان ذكر است اطلاع رساني تغييرات مذكور طي نامه شماره 39858  در دانشگاه انجام شده است.