vpbarm

در راستاي بهبود فرايندهاي دانشگاه و درخواست معاونت محترم پژوهش و فناوري دانشگاه، اقدامات لازم در خصوص فرایند "تصويب طرح پژوهش و فناوري شماره3" انجام گرفت. موارد بهبود یافته به شرح زير است:

• ثبت اطلاعات طرح پژوهش و فناوري شماره 3 توسط دانشجو؛
  • تكميل/ اصلاح اطلاعات طرح پژوهش و فناوري شماره 3 و ارسال آن توسط استاد راهنما؛
  • ثبت تاريخ تصويب طرح پژوهش و فناوري شماره 3 و صورتجلسه تصويب آن توسط مدير گروه؛
  • تاييد كد ثبت پيشنهاده در ايران داك توسط كارشناس مركز اطلاع رساني و كتابخانه مركزي؛
  • تصويب طرح پژوهش و فناوري شماره 3 توسط معاون پژوهش و فناوري دانشكده.

لازم به ذكر است در همین راستا، قسمت مربوط به “درخواست تغيير طرح پژوهش و فناوري شماره 3” نيز مورد بررسي و بهبود قرار گرفت. تغيير انجام گرفته در اين قسمت بدين صورت مي‌باشد كه از اين پس، هرگونه درخواست مربوط به تغيير طرح پژوهش و فناوري شماره 3 با تاييد معاون پژوهش و فناوري دانشكده خاتمه مي‌يابد، و فقط آن دسته از درخواست‌ها كه مربوط به تغيير در مجريان و همكاران طرح باشد بايد پس از تاييد معاون پژوهش و فناوري دانشكده مورد تاييد مديريت پژوهشي دانشگاه نيز قرار بگيرد.