vpbarm

نخستین جلسه شوراي راهبري مأموريت «استقرار و توسعه زيست‌بوم كارآفريني و اشتغال‌پذيري دانشجويان» در روز دوشنبه مورخ 18 اسفندماه 1399 برگزار گرديد. با توجه به لزوم تدقيق انتظارات دبيرخانه تدوين دومين برنامه راهبردي از اين شورا و ايجاد هماهنگي ميان اعضاء، اين جلسه به ميزباني اين دبيرخانه برگزار گرديد.

آقاي دكتر بهرامي (رييس شوراي راهبري و نماينده رييس دانشگاه در این ماموریت)، آقاي دكتر رحيم‌نيا (معاون برنامه‌ريزي و توسعه منابع و عضو حقوقی ثابت در شوراهای راهبردی ماموریت‌های دومین برنامه راهبردی)، آقای دكتر ابراهيمي (مسئول دبيرخانه این مأموريت)، آقايان دكتر پوررضا، دكتر علی‌اکبر اكبري، دكتر اعتماد‌فر و دكتر كرمي (اعضاي حقيقي این شورا) و آقاي دكتر مهارتي (مدير برنامه و بودجه و نظارت راهبردي و نمایند دبیرخانه) اعضای حاضر در این جلسه بوده‌اند.  ”مباني دومين برنامه راهبردي  دانشگاه“ و ”مدل پيشنهادي زيست‌بوم كارآفريني و اشتغال‌پذيري دانشجويان“ موضوعات مورد طرح و بررسي در اين جلسه بوده است. سایر جلسات توسط دبیر این ماموریت برگزار خواهد گردید.