h

نظام ارزیابی و رتبه‌بندی بین‌المللی سایماگو (SIR)، یکی از نظام های معتبر و دارای قدمت است که سالانه عملكرد پژوهشي دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشي جهان را بر اساس سه دسته شاخص‌های پژوهشی، نوآوری و اجتماعی ارزيابي و رتبه‌بندی می‌نماید.

بر اساس نتایج سال 2021 این نظام، دانشگاه فردوسی مشهد با کسب رتبه 522 موفق به حضور در میان دانشگاه های برتر جهان شده است.   همچنین در رتبه بندی موضوعی این نظام علاوه بر کسب رتبه در کلیه موضوعات علمی، توانسته است در  موضوعات ”هنر و علوم انسانی (رتبه 4) ، روانشناسی (رتبه 5) ،تجارت، مدیریت و حسابداری (رتبه 6)، اقتصاد، ‌اقتصادسنجی و امور مالی (رتبه 6)، علوم اجتماعی (رتبه 7)، دامپزشکی (رتبه 7) و کشاورزی و علوم زیستی (رتبه 7)“ در میان دانشگاه‌های برتر کشور قرار گیرد. بر این اساس در کلیه موضوعات حوزه علوم انسانی و اجتماعی موفق به کسب جایگاهی ممتاز در سطح کشور شده است.

مشاهده نتایج تفصیلی