انتشار دو فصلنامه الكترونيكي نظام پيشنهادها

دبيرخانه نظام پيشنهادهاي دانشگاه فردوسي مشهد با هدف نهادینهسازی مفاهیم مديريت مشاركتي در دانشگاه، دوفصلنامه الكترونيكي نظام پيشنهادها را منتشر نموده است. در اولين شماره دو فصلنامه مروري بر خلاقيت و يكي از تكنيك‌هاي آن، نظام پيشنهادها در دانشگاه فردوسي مشهد، گفتگو با دوتن از اعضاي كميته تخصصي نظام پيشنهادهاي دانشكده ادبيات و علوم انساني و... خواهيم داشت. خواهشمند است چنانچه نظر و يا پيشنهادي در خصوص دوفصلنامه مذكور داريد به پست الكترونيك معاونت طرح و برنامه (این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ) ارسال نماييد. همچنين دبيرخانه نظام پيشنهادها آمادگي خود را جهت دريافت مطالب مرتبط با مفاهيم مديريت مشاركتي جهت درج در دوفصلنامه، اعلام مي‌نمايد. در ضمن سركار خانم خجسته و سركار خانم تاتاري با شماره تلفن‌هاي داخلي 2311 و 2399 آماده پاسخگويي به سوالات احتمالي مي‌باشند.

دريافت دوفصلنامه