اطلاعيه برگزاری دوره‌های آموزشی بدو خدمت کارکنان دانشگاه

قابل توجه همكاران گرامي

به اطلاع مي‌رساند، دوره‌های آموزشی بدو خدمت کارکنان دولت برای کارکنان واجدشرایط دانشگاه (کارکنان تبدیل وضعیت شده به پیمانی و رسمی) با نظارت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان- مرکز آموزش و پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری برگزار می‌شود. عناوین و برنامه زمان‌بندی دوره‌ها به شرح جدول ذیل می‌باشد:

1 Page 2 Page 1

1 Page 2 Page 2

يادآوري:

1- ثبت‌نام واجدین شرایط شرکت در دوره‌ها از طریق گروه منابع انسانی و تشکیلات انجام می‌شود. شرکت در دوره برای ثبت‌نام شدگان الزامی است.

2- حد مجاز غيبت در هر دوره یک جلسه (دو ساعت) مي‌باشد.

3- تاخير در ورود و تعجيل در خروج بيش از 15 دقيقه به منزله غيبت محسوب خواهد شد.

4- در پایان هر دوره آزمون با نظارت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی برگزار می‌شود. در صورت عدم کسب نمره قبولی، فراگیر ملزم به شرکت مجدد در دوره آموزشی و پرداخت هزینه می‌باشد.

5- در راستاي افزايش كيفيت و بهبود نقايص احتمالي موجود در برگزاري دوره‌هاي آموزشي، از همكاران ارجمند تقاضا مي‌گردد، با مراجعه به پورتال، لبه برنامه‌ریزی و تحول سازمانی، منوی تشکیلات و منابع انسانی و زيرمنوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لينك نظرسنجي، فرم نظرسنجي دوره آموزشي را حداکثر 5 روز پس از پایان دوره تكميل نمايند. (صدور گواهينامه آموزشي منوط به تكميل فرم مذكور در پورتال مي‌باشد)

مدیریت منابع انسانی و تحول سازمانی