vpbarm

قابل توجه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه

به اطلاع مي‌رساند، دوره آموزشي "نقش اساتيد در پيشگيري از آسيب پذيري و اعتياد دانشجويان" در سال جاری، وي‍ژه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه به مدت 6 ساعت به صورت مجازی برگزار مي‌گردد. اعضای محترم هیات علمی دانشگاه جهت ثبت‌نام مي‌توانند با مراجعه به پورتال پویا- لبه برنامه ریزی و توسعه منابع- منوی تشکیلات و منابع انسانی- زير منوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها از تاريخ 99/08/14 لغايت 99/08/17 براي شركت در دوره مذكور اقدام نمايند.

* لینک برگزاری دوره اعلام می‌گردد.

اطلاعات دوره

زمان برگزاری

ساعت برگزاری

مدرس

سرفصل دوره

پنجشنبه 99/08/22

آقای دکتر حسین اکبری

(عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد)

آقای دکتر مهدی کرمانی

(عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه مشهد)

آقای دکتر حسین باقری

(دکتری تخصصی روانشناسی)

• آموزش ارتباط موثر و نقش آن در پیشگیری از آسیب‌های روانی اجتماعی دانشجویان
  • شناسایی دانشجویان در معرض خطر (سوءمصرف مواد، خودکشی)
  • نحوه تعامل با دانشجویان دارای مشکل
  • نحوه ارجاع و مداخله

يادآوري:

1. 1-غیبت مجاز در این دوره مجاز نمی‌باشد.
  2. 2-تاخیر در ورود و تعجیل در خروج به سامانه، بیش از 15 دقیقه به منزله غیبت می‌باشد. بدیهی است گواهینامه آموزشی برای غایبین صادر نمی‌گردد.
  3. 3-در راستاي افزايش كيفيت و بهبود نقايص احتمالي موجود در برگزاري دوره‌هاي آموزشي، از اعضای محترم هیات علمی تقاضا مي‌گردد، با مراجعه به پورتال پویا، لبه برنامه‌ریزی و توسعه منابع، منوی تشکیلات و منابع انسانی، زيرمنوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لينك نظرسنجي، فرم نظرسنجي دوره آموزشي را از تاريخ 99/08/24 لغايت 99/09/01 تكميل نمايند (صدور گواهينامه آموزشي منوط به تكميل فرم مذكور در پورتال پویا مي‌باشد).

معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع

manager