vpbarm

قابل توجه مسئولان دفتر و متصدیان امور دفتری گرامي

به اطلاع مي‌رساند، دوره آموزشي "منشی‌گری حرفه‌ای" در سال جاری، وي‍ژه مسئولان دفتر و متصدیان امور دفتری محترم دانشگاه به مدت 8 ساعت به صورت مجازی برگزار مي‌گردد. کارکنان محترم دانشگاه جهت ثبت‌نام مي‌توانند با مراجعه به پورتال پویا- لبه برنامه‌ریزی و توسعه منابع- منوي تشکیلات و منابع انسانی- زیرمنوی ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها از تاريخ 1399/06/26 لغايت پايان وقت اداري 1399/06/27 براي شركت در دوره مذكور اقدام نمايند.

* بديهي است پس از تاييد مدير مربوطه و در صورت وجود ظرفیت، ثبت‌نام در دوره، نهایی مي‌گردد.

* همراه داشتن میکروفون جهت شرکت در دوره الزامی می‌باشد.

* لینک برگزاری دوره متعاقبا اعلام خواهد شد.

تاريخ برگزاري دوره

تاریخ برگزاری

ساعت برگزاری

مدرس

شنبه 99/07/05

آقای حسین شیردل

(مدرس دوره‌های منشی‌گری)

یکشنبه 99/07/06

دوشنبه 99/07/07

تاریخ جلسه چهارم متعاقبا اعلام خواهد شد

يادآوري:

1. 1)لازم به ذكر است تنها كساني مي‌توانند در اين دوره‌ شركت نمايند كه وضعيت ثبت‌نام آن‌ها "تاييد شده" باشد.
  2. 2)غیبت مجاز در این دوره حداکثر 1 جلسه می‌‌باشد.
  3. 3)تاخیر در ورود و تعجیل در خروج بیش از 15 دقیقه به منزله غیبت می‌باشد. بدیهی است برای غایبین در دوره گواهینامه آموزشی صادر نخواهد شد.
  4. 4)در راستاي افزايش كيفيت و بهبود نقايص احتمالي موجود در برگزاري دوره‌هاي آموزشي، از همكاران ارجمند تقاضا مي‌گردد، با مراجعه به پورتال پویا، منوي امكانات و زيرمنوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لينك نظرسنجي، فرم نظرسنجي دوره آموزشي را از تاريخ 99/07/10 لغايت 99/07/17 تكميل نمايند (صدور گواهينامه آموزشي منوط به تكميل فرم مذكور در پورتال پویا مي‌باشد).