photo 2024 01 20 10 32 22

خانم دکتر یاری، دبیر کمیته بهروه‌وری دانشگاه به عنوان نماینده دانشگاه فردوسی مشهد در اولين نشست سراسري شبكه نظارت، ارزيابي و تضمين كيفيت و اولين اجلاس بهره وري در علوم، تحقيقات و فناوري حضور یافتند. این نشست در روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ 26 و 27 دی ماه 1402 با حضور وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، جناب آقای دکتر زلفی گل به میزبانی مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه علامه طباطبایی تهران برگزار گردید.

از مهم‌ترین اهداف این نشست "حرکت در مسیر ارتقاء بهره وری علوم، تحقیقات و فناوری"،" نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در اعتلای نظام بهره‌وری کشور"، "توانمندسازی اعضای شبکۀ نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت برای نقش آفرینی مؤثرتر و هم‌رسانی ایده‌های نوآورانه در حل مسائل بهره‌وری کشور" می‌توان نام برد. لازم به ذکر است در این نشست از سند بهره وری علوم، تحقیقات و بهره‌وری، رونمایی و تفاهم نامه‌هایی بین دانشگاه‌های معین بهره‌وری و دستگاه‌های اجرایی منعقد گردید.