طی مراسمی که روز دوشنبه 1399/03/26 با حضور آقای دکتر کافی، رئیس محترم دانشگاه، آقای دکتر رحیم‌نیا معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع و آقای دکتر سپهر مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه برگزار شد، از ریاست و همکاران مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه تقدیر به عمل آمد.
در این جلسه آقای دکتر کافی رئیس محترم دانشگاه از آقای دکتر حسینی و همکاران ایشان در مرکز فاوا به پاس زحمات و حمایت‌های ایشان در ایجاد و تقویت زیرساخت‌های لازم در ارائه خدمات الکترونیک، اهتمام در الکترونیکی نمودن فرآیندهای دانشگاه و به ویژه فراهم نمودن بسترهای لازم جهت ارائه  خدمات آموزش مجازی تقدیر و تشکر نمودند.
همچنین در ادامه از همکاران منتخب مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه که نقش موثری در ارائه خدمات الکترونیک و آموزش مجازی داشتند با اهدای لوح، تقدیر به عمل آمد.