انتصاب دكتر سعید کیوانفر به‌عنوان معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه فردوسی مشهد

دكتر محمد كافی، رئيس دانشگاه فردوسی مشهد، در حكمي سعید کیوانفر، دانشیار گروه آموزشی ریاضی محض دانشکده علوم ریاضی دانشگاه را به مدت دو سال، به‌عنوان معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه فردوسی مشهد منصوب كرد.

در حکم رئیس دانشگاه فردوسی مشهد آمده است:

با توجه به دانش، تجربه و شايستگي‌ جنابعالي، به‌موجب اين حكم، با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي، به مدت دو سال به‌عنوان معاون برنامه‌ريزي و توسعه منابع دانشگاه فردوسي مشهد منصوب مي‌شويد. جايگاه خاص اين معاونت و نقش ويژه آن در چشم‌انداز و اهداف راهبردي دانشگاه ايجاب مي‌كند تا با استفاده از آخرين دستاوردهاي علمي و بومی‌سازی آن براي دانشگاه بزرگ فردوسي مشهد و بهره‌گیری از خرد جمعی، تحقق سند راهبردي دانشگاه را مديريت نماييد. به‌کارگیری دانش و تجربه كارشناسان و صاحب‌نظران حوزه‌های مربوطه در تهيه برنامه‌های دانشگاه و به‌روزرسانی پيوسته آن منطبق با نیازهای جامعه، مورد انتظار است. هم‌چنین در راستاي تحقق اهداف سند راهبردي، همسويي با ساير معاونت‌های دانشگاه و توجيه مديران ستادي و صفي در تصميمات اخذشده امري مهم و اساسي است كه بايد مدنظر قرار گيرد. موفقيت شمارا در انجام اين مسئوليت از خداوند متعال خواستارم.​

دکتر سعید کیوانفر دانشیار گروه ریاضی محض دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد می‌باشد که مشاور اجرایی رئیس دانشگاه، عضو اتاق فکر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس دوره‌های نوبت دوم (شبانه) دانشگاه، پایه‌گذار و رئیس کالج دانشگاه، عضو شورای راهبردی دانشگاه، عضویت در شوراها و کمیته‌های مختلف نظیر شورای راهبردی معاونت طرح و برنامه، شورای راهبردی معاونت آموزشی و شورای راهبردی معاونت اداری و مالی دانشگاه، کمیته اقتصادی دانشگاه، کمیته بهره‌وری دانشگاه، کمیته منابع انسانی دانشگاه، مجری طرح کارایی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فردوسی مشهد، مجری طرح ملی «بررسی وضعیت معیشتی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور» زیر نظر نهاد ریاست جمهوری. معاون اداری و مالی دانشکده علوم ریاضی، دبیری و عضو هیئت‌علمی و اجرایی کنفرانس‌های مختلف از سوابق اجرائی ایشان می‌باشد.

همچنین سخنران مدعو در کنفرانس‌های تخصصی ریاضی، محقق غیر مقیم مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات (IPM)، برنده اولین جایزه ریاضی‌دان جوان در کشور، نویسنده 23 عنوان مقاله پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و خارجی، ارائه 33 عنوان مقاله در کنفرانس‌های داخلی و خارجی در کارنامه پژوهشی دکتر کیوانفر می‌باشد.