در دومین روز از برگزاری کنفرانس ملی توسعه سرمایه انسانی که بهمن ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد با حضور دکتر محمد‌تقی نظر پور، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس کنفرانس، دکتر اباصلت خراسانی، مدیر کل امور اداری و پشتیبانی وزارت علوم از دانشگاه‌ها و سازمان‌های برتر در حوزه یادگیری و توسعه سرمایه‌های انسانی تقدیر شد.

در این آیین از پنج دانشگاه، چهار سازمان و هفت منطقه شهرداری تهران تقدیر شد که دانشگاه فردوسی مشهد به همراه دانشگاه‌‌های شهید بهشتی، شهید باهنر کرمان، یزد و شیراز، عنوان دانشگاه‌های سرآمد کشور در حوزه یادگیری و توسعه سرمایه‌های انسانی را به خود اختصاص دادند. همچنین دکتر حسین انصاری به نمایندگی از دانشگاه جایزه این بخش را دریافت نمودند.

توسعه سرمایه انسانی از طریق اجرای برنامه‌های آموزشی و طرح‌های شایستگی توسط مدیریت منابع انسانی و تحول سازمانی در معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع، بطور سالیانه برنامه‌ریزی و اجرا می‌گردد که در سال 1397 تعداد 733 نفر از کارکنان، 274 نفر از اعضای هیات علمی، و 24 نفر از مدیران دانشگاه از این دوره‌ها استفاده و در راستای توسعه شخصی بهره برده‌اند.