قابل توجه اعضاي محترم هيأت علمي

به اطلاع مي‌رساند دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه فردوسی مشهد با مشاركت مركز هم‌انديشي استادان و نخبگان در دانشگاه‌ها و معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي و معاونت طرح و برنامه دانشگاه فردوسي مشهد، در نظر دارد هشتمین دوره آموزشی طرح "ضيافت انديشه (معرفت‌افزايي)" ويژه اعضاي محترم هيأت علمي دانشگاه فردوسی مشهد را برگزار نماید .این دوره ها به صورت حضوري و در قالب كارگاهی برگزار می شود.

با توجه به اینکه نام‌نویسی تا تاریخ 28 دی ماه 95 ادامه دارد و به صورت تلفنی انجام می پذیرد، از اعضای محترم هیأت علمی خواهشمند است قبل از نام‌نویسی به سایت nahad.um.ac.ir مراجعه نموده و کارگاه/ کارگاه­های مورد نیاز خود را انتخاب و سپس جهت نام‌نویسی نهایی با سرکار خانم اطهری (شماره تلفن مستقیم 38802322) تماس حاصل نمایند.

نكات مهم:

1-  با عنايت به اينكه كيفيت آموزشي طرح بسيار حائز اهميت است قالب اجرايي به صورت كارگاهي مي باشد، لذا سقف شركت‌كنندگان هر كارگاه 25 نفر است.

2-  مدت زمان هر يك از كارگاه‌هاي اعلام‌شده 16 ساعت (8 جلسه) مي‌باشد.

3-     رعایت سطح‌بندی دوره‌ها الزامی است. اساتید محترمی که سطح 1 کارگاه آموزشی «اندیشه سیاسی اسلام» را گذرانده‌اند، مجاز به شرکت در سطح 2 این کارگاه می‌باشند.

4-     اولين دوره طرح ضيافت انديشه (ماه مبارك رمضان سال 90)، با سطح 1 عناوين "اخلاق علمي و حرفه‌اي" و "معرفت‌شناسي و فلسفه علم" برابري مي‌كند.

5-     دومين دوره طرح ضيافت انديشه (ماه مبارك رمضان سال 91)، با سطح 1 عنوان "اصول تعليم و تربيت اسلامي" برابري مي‌كند.

6-  حضور كامل و منظم همكاران محترم شركت‌كننده در حداقل سه چهارم ساعات هر يك از كارگاه‌ها جهت صدور گواهي شرکت در دوره الزامي است. تاخیر یا تعجیل بالاتر از 15 دقیقه به منزله غیبت مدنظر قرار می‌گیرد.

7-  با توجه به اينكه سقف كارگاه‌ها محدود است، تكميل ظرفيت (25 نفر) برمبناي اولويت زمان نام‌نویسی خواهد بود.

8-  براي هر كارگاه، 5 نفر به عنوان شركت‌كننده ذخيره در نظر گرفته شده است؛ قطعي شدن شركت آنان در كارگاه از طريق پيامك یا تماس تلفنی اعلام خواهد شد.

9- در صورت معرفي منابع آموزشي توسط مدرسان كارگاه، منابع مزبور تهيه مي‌گردد و در اختيار شركت‌كنندگان قرار مي‌گيرد.

10- در راستاي افزايش كيفيت و رفع نقايص احتمالي موجود در برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي، از اعضاي محترم هيأت علمي تقاضا مي‌گردد با مراجعه به پورتال اساتيد، منوي اداري و مالي- زير منوي اداري- قسمت ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لينك نظرسنجي، فرم نظرسنجي كارگاه آموزشي را تا يك هفته پس از اتمام هر كارگاه، تكميل نمايند (صدور گواهي شرکت در دوره منوط به تكميل فرم مذكور در پورتال اساتید مي‌باشد).

11- استادان محترم مي‌توانند براي كسب اطلاعات بيشتر و آگاهی از جزئیات برنامه زمانبندی کارگاه ها و همچنین مشخصات مدرسین مدعو به سایت nahad.um.ac.ir مراجعه نمایند.

مشخصات كارگاه‌هاي هشتمین دوره طرح "ضيافت‌انديشه استادان"

نام دوره

مدرس

سطح