قابل توجه همكاران گرامي

به اطلاع مي‌رساند، دوره آموزشي "خلاقيت و نوآوري در سازمان" وي‍ژه كاركنان دانشگاه به مدت 16 ساعت به صورت حضوري برگزار مي‌گردد. كاركنان محترم دانشگاه جهت ثبت‌نام مي‌توانند با مراجعه به پورتال کارمندي- منوي برنامه‌ریزی و توسعه منابع- زير منوي تشکیلات و منابع انسانی- قسمت ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها از تاريخ 12/06/97 لغايت پايان وقت اداري 16/06/97 براي شركت در دوره مذكور اقدام نمايند.

* بديهي است پس از تاييد مدير مربوطه ثبت‌نام در دوره نهايي مي‌گردد.

تاريخ و محل برگزاري دوره

تاريخ برگزاري دوره

ساعت برگزاري دوره

محل برگزاري دوره

شرايط شركت‌كنندگان

مدرس

­شنبه

17/06/97

15 الی 18

دانشکده دامپزشکی

سالن آمفی تاتر

اولویت با كاركنان رسمی، پیمانی و قرارداد کار مشخص می باشد

جناب آقای مهندس راعی

دو­شنبه

19/06/97

چهار­شنبه

21/06/97

­شنبه

24/06/97

يادآوري:

1-   لازم به ذكر است تنها كساني مي‌توانند در اين دوره‌ شركت نمايند كه وضعيت ثبت‌نام آن‌ها "تأييد شده" باشد.

2-   افرادي مجاز به شركت در دوره‌ فوق مي‌باشند كه قبلا در دوره‌هاي مشابه با اين دوره‌ شركت نكرده باشند.

3-   چنانچه همكاراني پس از ثبت‌نام از حضور در دوره خودداري نمايند، در انتخاب دوره‌هاي بعدي با محدوديت مواجه خواهند شد.

4-   چنانچه همكاراني پس از ثبت‌نام از حضور در دوره منصرف شوند، مي‌توانند حداكثر تا 2 روز قبل از شروع دوره، انصراف خود را از طريق تماس با شماره‌هاي 38802322 و 38802329 به واحد آموزش و بهسازي منابع انساني دانشگاه اطلاع دهند.

5-   حداكثر غيبت مجاز در اين دوره دو جلسه مي باشد.

6-   تاخير در ورود و تعجيل در خروج بيش از 15 دقيقه به منزله غيبت محسوب خواهد شد.

7-   در راستاي افزايش كيفيت و بهبود نقايص احتمالي موجود در برگزاري دوره‌هاي آموزشي، از همكاران ارجمند تقاضا مي‌گردد، با مراجعه به پورتال كارمندي، منوي برنامه‌ریزی و توسعه منابع، زير منوي تشکیلات و منابع انسانی، قسمت ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لينك نظرسنجي، فرم نظرسنجي دوره آموزشي را از تاريخ 24/06/97 لغايت 01/07/97 تكميل نمايند (صدور گواهينامه آموزشي منوط به تكميل فرم مذكور در پورتال كارمندي مي‌باشد).