به اطلاع مي‌رساند دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه فردوسی مشهد با مشاركت مركز هم‌انديشي استادان و نخبگان در دانشگاه‌ها، معاونت آموزشي و معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه فردوسي مشهد، در نظر دارد یازدهمین دوره آموزشی طرح "ضيافت انديشه (معرفت‌افزايي)" ويژه اعضاي محترم هيأت علمي دانشگاه فردوسی مشهد را برگزار نماید. این دوره‌ها به صورت حضوري و در قالب كارگاهی برگزار می شود.

ثبت‌نام از تاریخ 11 تا 16 تیرماه 98 برای اعضای محترم هيأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد به صورت الکترونیکی و از طریق پرتال اعضا pooya.um.ac.ir و برای اعضای هيأت علمی سایر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی به صورت تلفنی انجام می‌شود.

نكات مهم:

1- با عنايت به اهمیت كيفيت آموزشي طرح، قالب اجرايي دوره‌ها به صورت كارگاهي مي‌باشد، لذا سقف شركت‌كنندگان هر كارگاه 30 نفر است. (25 نفر از اعضای محترم هيأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد و 5 نفر از اعضای محترم هيأت علمی سایر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی)

2- مدت زمان هر يك از كارگاه‌هاي اعلام‌شده 16 ساعت (8 جلسه) مي‌باشد.

3- حضور كامل و منظم اعضای محترم هيأت علمی شركت‌كننده در حداقل سه چهارم ساعات هر يك از كارگاه‌ها جهت صدور گواهي‌نامه شرکت در دوره الزامي است. تاخیر یا تعجیل بیش از 15 دقیقه به منزله غیبت مدنظر قرار می‌گیرد.

4- با توجه به اينكه سقف كارگاه‌ها محدود است، تكميل ظرفيت (30 نفر) برمبناي اولويت زمان نام‌نویسی خواهد بود.

5- اعضای محترم هيأت علمی مجاز به شرکت در حداکثر 2 کارگاه می‌باشند. در صورت نام نویسی در بیش از دو دوره، دوره‌های مازاد حذف خواهد شد.

6- اعضای محترم هيأت علمی که در سال‌های 96 و 97 در کارگاه سبک زندگی طرح ضیافت اندیشه شرکت نموده اند مجاز به شرکت در دوره‌ سبک زندگی و مهارت‌ها نمی‌باشند.

7- اعضای محترم هيأت علمی فعال در حوزه امر به معروف و نهی از منکر متقاضی شرکت در کارگاه اصول تعلیم و تربیت اسلامی لازم است پس از ثبت‌نام در پرتال حداکثر تا تاریخ 20 تیر ماه نسبت به ارسال رزومه و مدارک مرتبط با فعالیت خود به کارشناس مسئول منابع انسانی سرکار خانم جلیلیان از طریق اتوماسیون اداری اقدام نمایند در غیر این صورت ثبت‌نام ایشان منتفی می‌گردد.

8- اعضای هيأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد با مراجعه به پرتال اعضا منوي برنامه‌ریزی و توسعه منابع- زير منوي تشکیلات و منابع انسانی- قسمت ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها نسبت به ثبتنام در دوره های موردنظر اقدام نمایند.

9- اعضای محترم هيأت علمی سایر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی متقاضی شرکت در این دوره ها، با توجه به محدودیت ظرفیت بایستی ابتدا با سرکار خانم جلیلیان با شماره تلفن مستقیم 38802304 تماس حاصل نموده و نسبت به انجام پیش‌ ثبت‌نام اقدام نمایند، سپس در مدت زمان اعلام شده، اقدامات بعدی (ارسال نامه تقاضای شرکت در دوره/ دوره‌های مورد نظر را به همراه مشخصات و تلفن همراه از طرف ریاست یا معاونت آموزشی دانشگاه متبوع، به معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد و یا فکس نامه به شماره 38836023) را انجام نمایند. هزینه نام‌نویسی در هر دوره معادل 1.500.000 ریال می‌باشد. از اساتید محترم خواهشمند است پس از انجام پیش ثبت‌نام مبلغ مورد نظر را به شماره حساب 425299190 بانك تجارت به نام عواید اختصاصی معاونت آموزشی دانشگاه فردوسي مشهد واریز و فیش واریزی را به همراه معرفی نامه فکس و مراتب را به سرکار خانم جلیلیان اطلاع دهند تا ثبت‌نام ایشان قطعی شود.

10- در صورت معرفي منابع آموزشي توسط مدرسان كارگاه، منابع مزبور تهيه مي‌گردد و در اختيار شركت‌كنندگان قرار مي‌گيرد.

11- در راستاي افزايش كيفيت و رفع نقايص احتمالي موجود در برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي، از اعضاي محترم هيأت علمي تقاضا مي‌گردد با مراجعه به پورتال اعضا، منوي برنامه ریزی و توسعه منابع- زير منوي تشکیلات و منابع انسانی- قسمت ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لينك نظرسنجي، فرم نظرسنجي كارگاه آموزشي را تا يك هفته پس از اتمام هر كارگاه، تكميل نمايند. (صدور گواهي شرکت در دوره منوط به تكميل فرم مذكور در پورتال اعضا مي‌باشد)

مشخصات كارگاه‌هاي یازدهمین دوره طرح "ضيافت ‌انديشه اعضای هيأت علمی"

عنوان کارگاه

ریزموضوعات و سرفصل‌ها