قابل توجه همكاران گرامي

به اطلاع مي‌رساند، دوره آموزشي " امنیت شبکه های مجازی " در سال جاری، وي‍ژه کارکنان محترم دانشگاه به مدت 12 ساعت به صورت حضوري برگزار مي‌گردد. کارکنان محترم دانشگاه جهت ثبت‌نام مي‌توانند با مراجعه به پورتال کارمندي- منوي برنامه ریزی و توسعه منابع- زير منوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها از تاريخ 1398/09/11 لغايت پايان وقت اداري 1398/09/13 براي شركت در دوره مذكور اقدام نمايند.

* بديهي است پس از تاييد مدير مربوطه و در صورت وجود ظرفیت، ثبت‌نام در دوره نهایی مي‌گردد.

تاريخ و محل برگزاري دوره

دوشنبه

98/09/27

چهارشنبه

• لازم به ذكر است تنها كساني مي‌توانند در اين دوره‌ شركت نمايند كه وضعيت ثبت‌نام آن‌ها "تاييد شده" باشد.
  • افرادي مجاز به شركت در دوره‌ فوق مي‌باشند كه قبلا در دوره‌هاي مشابه با اين دوره‌ شركت نكرده باشند.
  • چنانچه همكاراني پس از ثبت‌نام از حضور در دوره خودداري نمايند، در انتخاب دوره‌هاي بعدي با محدوديت مواجه خواهند شد.
  • چنانچه همكاراني پس از ثبت‌نام از حضور در دوره منصرف شوند، مي‌توانند حداكثر تا 1 روز قبل از شروع دوره، انصراف خود را از طريق تماس با شماره‌ 38802322 به مدیریت منابع انسانی و تحول سازمانی دانشگاه اطلاع دهند.
  • غیبت مجاز در این دوره یک جلسه می‌باشد.
  • تاخير در ورود و تعجيل در خروج بيش از 15 دقيقه به منزله غيبت محسوب خواهد شد.
  • در راستاي افزايش كيفيت و بهبود نقايص احتمالي موجود در برگزاري دوره‌هاي آموزشي، از همكاران ارجمند تقاضا مي‌گردد، با مراجعه به پورتال كارمندي، منوي برنامه ریزی و توسعه منابع و زيرمنوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لينك نظرسنجي، فرم نظرسنجي دوره آموزشي را از تاريخ 98/09/27 لغايت 98/10/04 تكميل نمايند (صدور گواهينامه آموزشي منوط به تكميل فرم مذكور در پورتال كارمندي مي‌باشد).