قابل توجه همكاران گرامي

به اطلاع مي‌رساند، دومین دوره آموزشي "دانشگاه سبز و توسعه پایدار" در سال جاری، وي‍ژه کارکنان محترم دانشگاه به مدت 4 ساعت به صورت حضوري برگزار مي‌گردد. کارکنان محترم دانشگاه جهت ثبت‌نام مي‌توانند با مراجعه به پورتال کارمندي- منوي برنامه ریزی و توسعه منابع- زير منوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها از تاريخ 1398/09/24 لغايت پايان وقت اداري 1398/09/26 براي شركت در دوره مذكور اقدام نمايند.

* بديهي است پس از تاييد مدير مربوطه و در صورت وجود ظرفیت، ثبت‌نام در دوره نهایی مي‌گردد.

تاريخ و محل برگزاري دومین دوره

تاریخ برگزاری

ساعت برگزاری

محل برگزاری

مدرس

98/10/03

سازمان مرکزی طبقه سوم سالن شورا

جناب آقای دکتر بنی هاشمی

دبیر شورای راهبردی دانشگاه سبز

به منظور آشنایی عموم همکاران دانشگاه با مباحث دانشگاه سبز و توسعه پایدار، این دوره در تاریخ‌های هفدهم دی‌ ماه، یکم، پانزدهم و بیست و نهم بهمن ماه و سیزدهم اسفندماه نیز برگزار خواهد شد. اطلاع‌رسانی و ثبت‌نام دوره‌های بعدی متعاقبا انجام می‌شود.

يادآوري:

1. 1)لازم به ذكر است تنها كساني مي‌توانند در اين دوره‌ شركت نمايند كه وضعيت ثبت‌نام آن‌ها "تاييد شده" باشد.
  2. 2)افرادي مجاز به شركت در دوره‌ فوق مي‌باشند كه قبلا در دوره‌هاي مشابه با اين دوره‌ شركت نكرده باشند.
  3. 3)چنانچه همكاراني پس از ثبت‌نام از حضور در دوره خودداري نمايند، در انتخاب دوره‌هاي بعدي با محدوديت مواجه خواهند شد.
  4. 4)چنانچه همكاراني پس از ثبت‌نام از حضور در دوره منصرف شوند، مي‌توانند حداكثر تا 3 روز قبل از شروع دوره، انصراف خود را از طريق تماس با شماره‌ 38802322 به مدیریت منابع انسانی و تحول سازمانی دانشگاه اطلاع دهند.
  5. 5)غیبت در این دوره مجاز نمی‌باشد.
  6. 6)تاخير در ورود و تعجيل در خروج بيش از 15 دقيقه به منزله غيبت محسوب خواهد شد.
  7. 7)در راستاي افزايش كيفيت و بهبود نقايص احتمالي موجود در برگزاري دوره‌هاي آموزشي، از همكاران ارجمند تقاضا مي‌گردد، با مراجعه به پورتال كارمندي، منوي امكانات و زيرمنوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لينك نظرسنجي، فرم نظرسنجي دوره آموزشي را از تاريخ 98/10/03 لغايت 98/10/10 تكميل نمايند (صدور گواهينامه آموزشي منوط به تكميل فرم مذكور در پورتال كارمندي مي‌باشد).