قابل توجه اعضای محترم هیات علمی

به اطلاع مي‌رساند، دوره آموزشي "کار تیمی و شیوه‌های کار گروهی" در سال جاری، وي‍ژه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه به مدت 6 ساعت به صورت حضوري برگزار مي‌گردد. اعضای محترم هیات علمی می‌توانند جهت ثبت‌نام به پورتال پویا- منوي برنامه ریزی و توسعه منابع- زير منوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها از تاريخ 1398/12/05 لغايت پايان وقت اداري 1398/12/13 مراجعه نمایید.

تاريخ و محل برگزاري دوره

تاریخ برگزاری

ساعت برگزاری

محل برگزاری

مدرس

پنج‌شنبه

98/12/15

سالن شورا- طبقه سوم سازمان مرکزی

جناب آقای دکتر لطفی

يادآوري:

1. غیبت در این دوره مجاز نمی‌باشد.
  2. تاخير در ورود و تعجيل در خروج بيش از 15 دقيقه به منزله غيبت محسوب خواهد شد.
  3. در راستاي افزايش كيفيت و بهبود نقايص احتمالي موجود در برگزاري دوره‌هاي آموزشي، از اعضای محترم هیات علمی تقاضا مي‌گردد، با مراجعه به پورتال پویا، منوي برنامه‌ریزی و توسعه منابع و زيرمنوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لينك نظرسنجي، فرم نظرسنجي دوره آموزشي را از تاريخ 98/12/16 لغايت 98/12/23 تكميل نمايند (صدور گواهينامه آموزشي منوط به تكميل فرم مذكور در پورتال پویا مي‌باشد).