قابل توجه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه

به اطلاع مي‌رساند، دوره آموزشي "ويرايش و يكدست سازي پروفايل‌هاي شخصي در شبکه‌های اجتماعی علمی" در سال جاری، وي‍ژه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه به مدت 4 ساعت به صورت مجازی برگزار مي‌گردد. اعضای محترم هیات علمی دانشگاه جهت ثبت‌نام مي‌توانند با مراجعه به پورتال کارمندي- لبه برنامه ریزی و توسعه منابع- منوی تشکیلات و منابع انسانی- زير منوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها از تاريخ  99/04/30 لغايت 99/05/03  براي شركت در دوره مذكور اقدام نمايند.
* لینک برگزاری دوره متعاقبا اعلام خواهد شد.

تاريخ برگزاري دوره

تاریخ برگزاری

ساعت برگزاری

مدرس

چهارشنبه
99/05/08

خانم دکتر عباسی رئیس مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی
خانم قادری کارشناس علم سنجی مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی

يادآوري:
1) تاخیر در ورود و تعجیل در خروج از سامانه، بیش از 15 دقیقه به منزله غیبت می‌باشد. بدیهی است گواهینامه آموزشی برای غایبین صادر نمی‌گردد.
2) چنانچه همكاراني پس از ثبت‌نام از حضور در دوره خودداري نمايند، در انتخاب دوره‌هاي بعدي با محدوديت مواجه خواهند شد.
3) در راستاي افزايش كيفيت و بهبود نقايص احتمالي موجود در برگزاري دوره‌هاي آموزشي، از اعضای محترم هیات علمی تقاضا مي‌گردد، با مراجعه به پورتال كارمندي، لبه برنامه‌ریزی و توسعه منابع، منوی تشکیلات و منابع انسانی، زيرمنوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لينك نظرسنجي، فرم نظرسنجي دوره آموزشي را از تاريخ 99/05/09 لغايت 99/05/16 تكميل نمايند (صدور گواهينامه آموزشي منوط به تكميل فرم مذكور در پورتال كارمندي مي‌باشد).