vpbarm

قابل توجه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه

به اطلاع مي‌رساند، دوره آموزشي "تهیه محتوای الکترونیکی" در سال جاری، وي‍ژه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه به مدت 2 ساعت به صورت مجازی برگزار مي‌گردد. اعضای محترم هیات علمی دانشگاه جهت ثبت‌نام مي‌توانند با مراجعه به پورتال پویا- لبه برنامه ریزی و توسعه منابع- منوی تشکیلات و منابع انسانی- زير منوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها از تاريخ 99/05/13 لغايت 99/05/14 براي شركت در دوره مذكور اقدام نمايند.

* لینک برگزاری دوره https://vroom.um.ac.ir/aas می‌باشد.

تاريخ برگزاري دوره

تاریخ برگزاری

ساعت برگزاری

مدرس

یکشنبه

99/05/19

آقای دکتر سعید ابریشمی

يادآوري:

1. 1)تاخیر در ورود و تعجیل در خروج به سامانه، بیش از 15 دقیقه به منزله غیبت می‌باشد. بدیهی است گواهینامه آموزشی برای غایبین صادر نمی‌گردد.
  2. 2)در راستاي افزايش كيفيت و بهبود نقايص احتمالي موجود در برگزاري دوره‌هاي آموزشي، از اعضای محترم هیات علمی تقاضا مي‌گردد، با مراجعه به پورتال پویا، لبه برنامه‌ریزی و توسعه منابع، منوی تشکیلات و منابع انسانی، زيرمنوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لينك نظرسنجي، فرم نظرسنجي دوره آموزشي را از تاريخ 99/05/20 لغايت 99/05/27 تكميل نمايند (صدور گواهينامه آموزشي منوط به تكميل فرم مذكور در پورتال پویا مي‌باشد).