vpbarm

قابل توجه اعضای محترم هیات علمی گروه‌های علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه

به اطلاع مي‌رساند، دوره آموزشي "مقاله نویسی بین‌المللی" در سال جاری، وي‍ژه اعضای محترم هیات علمی دانشکده‌‌های ادبیات و علوم انسانی، الهیات و معارف اسلامی، حقوق و علوم سیاسی، علوم اداری و اقتصادی، علوم تربیتی و روانشناسی، علوم ورزش و پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه به مدت 8 ساعت به صورت مجازی برگزار مي‌گردد. اعضای محترم هیات علمی دانشگاه جهت ثبت‌نام مي‌توانند با مراجعه به پورتال پویا- لبه برنامه ریزی و توسعه منابع- منوی تشکیلات و منابع انسانی- زير منوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها از تاريخ 99/07/30 لغايت 99/08/05 براي شركت در دوره مذكور اقدام نمايند.

* لینک برگزاری دوره اعلام می‌گردد.

تاريخ برگزاري دوره

یکشنبه 99/08/25

یکشنبه 99/09/02

يادآوري:

1. 1)غیبت مجاز در این دوره یک جلسه می‌باشد.
  2. 2)تاخیر در ورود و تعجیل در خروج به سامانه، بیش از 15 دقیقه به منزله غیبت می‌باشد. بدیهی است گواهینامه آموزشی برای غایبین صادر نمی‌گردد.
  3. 3)در راستاي افزايش كيفيت و بهبود نقايص احتمالي موجود در برگزاري دوره‌هاي آموزشي، از اعضای محترم هیات علمی تقاضا مي‌گردد، با مراجعه به پورتال پویا، لبه برنامه‌ریزی و توسعه منابع، منوی تشکیلات و منابع انسانی، زيرمنوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لينك نظرسنجي، فرم نظرسنجي دوره آموزشي را از تاريخ 99/09/03 لغايت 99/09/10 تكميل نمايند (صدور گواهينامه آموزشي منوط به تكميل فرم مذكور در پورتال پویا مي‌باشد).

معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع