vpbarm

ثبت نام در دوره “تاريخ علم و تمدن اسلامي” و “معرفت شناسي و فلسفه علم” در تاريخ 99/11/06 در ساعت 10 امكان پذير مي باشد

• ثبت نام در دوره تكراري مجاز نمي باشد.
  • ثبت نام در بيش از دو دوره مجاز نمي باشد.

دریافت فایل اطلاعیه ثبت نام دوازدهمین دوره طرح ضیافت اندیشه ویژه اعضای هیات علمی

به اطلاع مي‌رساند دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه فردوسی مشهد با مشاركت مركز هم‌انديشي استادان و نخبگان در دانشگاه‌ها، معاونت آموزشي و معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه فردوسي مشهد، در نظر دارد دوازدهمین دوره آموزشی طرح "ضيافت انديشه (معرفت‌افزايي)" ويژه اعضاي محترم هيأت علمي دانشگاه فردوسی مشهد را برگزار نماید. این دوره‌ها به صورت مجازی در قالب كارگاهی برگزار می شود.

نام­نویسی از تاریخ 2 تا 4 بهمن 99 برای اعضای محترم هيأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد به صورت الکترونیکی و از طریق پرتال پویا (منوي برنامه‌ریزی و توسعه منابع- زير منوي تشکیلات و منابع انسانی- قسمت ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها ) و برای اعضای هيأت علمی سایر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی به صورت تلفنی انجام می‌شود.

نكات مهم:

1-با عنايت به اهمیت كيفيت آموزشي طرح، قالب اجرايي دوره‌ها به صورت كارگاهي مي‌باشد، لذا سقف شركت‌كنندگان هر كارگاه 30 نفر است. (25 نفر از اعضای محترم هيأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد و 5 نفر از اعضای محترم هيأت علمی سایر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی).

2-مدت زمان هر يك از كارگاه‌هاي اعلام‌شده 16 ساعت (8 جلسه) مي‌باشد.

3-حضور كامل و منظم اعضای محترم هيأت علمی شركت‌كننده در حداقل سه چهارم ساعات هر يك از كارگاه‌ها جهت صدور گواهي‌نامه شرکت در دوره الزامي است. تاخیر یا تعجیل بیش از 15 دقیقه به منزله غیبت مدنظر قرار می‌گیرد.

4-با توجه به اينكه سقف كارگاه‌ها محدود است، تكميل ظرفيت (30 نفر) برمبناي اولويت زمان نام‌نویسی خواهد بود.

5- اعضای محترم هيأت علمی مجاز به شرکت در حداکثر 2 کارگاه می‌باشند. در صورت نام نویسی در بیش از دو دوره، دوره‌های مازاد حذف خواهد شد. همچنین لازم به یادآوری است اعضای محترم هيأت علمی مجاز به شرکت در دوره‌هایی که عناوین مشابه آن را در سال‌های گذشته گذرانده‌اند، نمی‌باشند.

6- اعضای محترم هيأت علمی سایر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی متقاضی شرکت در این دوره ها، با توجه به محدودیت ظرفیت بایستی ابتدا با جناب آقای تقی زاده با شماره تلفن مستقیم 09380236669 تماس حاصل نموده و نسبت به انجام پیش‌ ثبت‌نام اقدام نمایند، سپس در مدت زمان اعلام شده، اقدامات بعدی (ارسال نامه تقاضای شرکت در دوره/ دوره‌های مورد نظر را به همراه مشخصات و تلفن همراه از طرف ریاست یا معاونت آموزشی دانشگاه متبوع، به معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد) را انجام نمایند. هزینه نام‌نویسی در هر دوره معادل 1.500.000 ریال می‌باشد. از اساتید محترم خواهشمند است پس از انجام پیش ثبت‌نام مبلغ مورد نظر را به شماره حساب 425299190 بانك تجارت و یا شماره شبای IR550180000000000425299190 به نام عواید اختصاصی معاونت آموزشی دانشگاه فردوسي مشهد واریز و فیش واریزی را به همراه معرفی نامه فکس ارسال نموده و مراتب را به جناب آقای تقی زاده اطلاع دهند تا ثبت‌نام ایشان قطعی شود.

7- در راستاي افزايش كيفيت و رفع نقايص احتمالي موجود در برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي، از اعضاي محترم هيأت علمي تقاضا مي‌گردد با مراجعه به پورتال پویا، لبه برنامه‌ریزی و توسعه منابع- منوي تشکیلات و منابع انسانی- زیرمنوی ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لينك نظرسنجي، فرم نظرسنجي كارگاه آموزشي را از تاریخ 18/11/99 الی 25/11/99، تكميل نمايند (صدور گواهي شرکت در دوره منوط به تكميل فرم مذكور در پرتال پویا مي‌باشد).

8- لازم به ذکر است تمامی دوره‌ها به صورت مجازی از طریق لینک https://vroom.um.ac.ir/deo برگزار می‌گردد. (صدور گواهی دوره آموزشی صرفا برای افراد ثبت نام شده در دوره امکان پذیر می‌باشد).

مشخصات كارگاه‌هاي دوازدهمین دوره طرح "ضيافت ‌انديشه اعضای هیات علمی"

عنوان

مدرس

معرفت شناسی و فلسفه علم