ziafat

قابل توجه اعضاي محترم هيأت علمي

به اطلاع مي‌رساند دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه فردوسی مشهد با مشاركت مركز هم‌انديشي استادان و نخبگان در دانشگاه‌ها و معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي و معاونت طرح و برنامه دانشگاه فردوسي مشهد، در نظر دارد هفتمین دوره آموزشی طرح "ضيافت انديشه (معرفت‌افزايي)" ويژه اعضاي محترم هيأت علمي دانشگاه فردوسی مشهد را برگزار نماید .این دوره ها به صورت حضوري و در قالب كارگاهی برگزار می شود.

با توجه به اینکه نام‌نویسی تا تاریخ 26 تیرماه 95 ادامه دارد و به صورت تلفنی انجام می پذیرد، از اعضای محترم هیأت علمی خواهشمند است قبل از نام‌نویسی به سایت nahad.um.ac.ir مراجعه نموده و کارگاه/ کارگاه­های مورد نیاز خود را انتخاب و سپس جهت نام‌نویسی نهایی با سرکار خانم اطهری (شماره تلفن مستقیم 38802322) تماس حاصل نمایند.

نكات مهم:

1-  با عنايت به اينكه كيفيت آموزشي طرح بسيار حائز اهميت است قالب اجرايي به صورت كارگاهي مي باشد، لذا سقف شركت‌كنندگان هر كارگاه 25 نفر است.

2-  اعضاي محترم هيأت علمي مي توانند به شرط عدم تداخل زماني، در دو كارگاه شركت نمايند.

3-  مدت زمان هر يك از كارگاه‌هاي اعلام‌شده 16 ساعت (8 جلسه) مي‌باشد.

4-   جهت استفاده بهينه‌تر اعضای محترم هیأت علمی از محتواي مباحث و افزایش کیفیت تدریس، كارگاه‌ها به تفكيك رشته­های تحصیلی (علوم انسانی و دیگر رشته­ها) برگزار مي‌شود. لذا دانشكده‌هاي ادبيات و علوم انساني، الهيات و معارف اسلامي، تربیت بدنی و علوم ورزشی، علوم اداري و اقتصادي و علوم تربيتي و روان‌شناسي به عنوان مخاطبان گروه علوم انسانی برنامه‌ريزي شده‌اند و ساير دانشكده‌ها به عناوين مخاطبان گروه دیگر رشته‌ها، از همین رو از اساتيد محترم خواهشمند است در انتخاب دوره‌ها دقت لازم را داشته باشند.

5-     كارگاه‌ها در دو قالب سطح 1 و سطح 2 تعريف شده است. كارگاه‌هاي سطح 1 شامل كليه دوره‌هايي است كه در سال ‌92 برگزار گرديده است (تاريخ تمدن اسلامي، اخلاق حرفه‌اي، انديشه سياسي، اصول تعليم و تربيت اسلامي، معرفت‌شناسي). فقط اعضاي محترم هيأت علمي كه هريك از اين دوره‌ها را در سال‌هاي گذشته گذرانده‌اند، مي‌توانند در سال جاري، در سطح 2 آن شركت نمايند.

6-     اولين دوره طرح ضيافت انديشه (ماه مبارك رمضان سال 90)، با سطح 1 عناوين "اخلاق علمي و حرفه‌اي" و "معرفت‌شناسي و فلسفه علم" برابري مي‌كند. لذا، اعضاي محترم هيأت علمي كه در آن دوره شركت كرده بودند، در صورت تمايل به شركت در كارگاه‌هاي امسال، بايستي سطح 2 آن‌ها را انتخاب نمايند.

7-  دومين دوره طرح ضيافت انديشه (ماه مبارك رمضان سال 91)، با سطح 1 عنوان "اصول تعليم و تربيت اسلامي" برابري مي‌كند. لذا، اعضاي محترم هيأت علمي كه در آن دوره شركت كرده بودند، در صورت تمايل به شركت در كارگاه‌هاي امسال، بايستي سطح 2 آن‌ها را انتخاب نمايند.

8- ثبت‌نام اساتید خانم در کارگاه "اصول تعليم و تربيت اسلامي (با رویکرد مسایل خانواده و زنان)" دارای اولویت بوده و ثبت نام در کارگاه دیگر "اصول تعليم و تربيت اسلامي- سطح 1" در صورتی امکان‌پذیر است که ظرفیت کارگاه ویژه اساتید خانم تکمیل گردیده باشد.

9-  حضور كامل و منظم همكاران محترم شركت‌كننده در حداقل سه چهارم ساعات هر يك از كارگاه‌ها جهت صدور گواهي شرکت در دوره الزامي است. تاخیر یا تعجیل بالاتر از 15 دقیقه به منزله غیبت مدنظر قرار می‌گیرد.

10-  با توجه به اينكه سقف كارگاه‌ها محدود است، تكميل ظرفيت (25 نفر) برمبناي اولويت زمان نام‌نویسی خواهد بود.

11-  براي هر كارگاه، 5 نفر به عنوان شركت‌كننده ذخيره در نظر گرفته شده است؛ قطعي شدن شركت آنان در كارگاه از طريق پيامك یا تماس تلفنی اعلام خواهد شد.

12- اعضای محترم هیأت علمی که از خارج دانشگاه فردوسی مشهد تمایل به شرکت در این دوره ها را دارند، با توجه به محدودیت ظرفیت بایستی ابتدا با سرکار خانم اطهری با شماره تلفن مستقیم 38802322 تماس حاصل نموده و پس از اطمینان از وجود ظرفیت خالی، اقدامات بعدی (ارسال نامه تقاضای شرکت در کارگاه/ کارگاه های مورد نظر را به همراه مشخصات و تلفن همراه از طرف ریاست یا معاونت آموزشی دانشگاه متبوع، به معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فردوسی مشهد و یا فکس نامه به شماره 38836023) را انجام نمایند. هزینه نام‌نویسی در هر کارگاه 120.000 تومان می باشد.. از اساتید محترم خواهشمند است مبلغ مورد نظر را به شماره حساب 83/13782029 بانك ملت به نام معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فردوسي مشهد واریز و فیش واریزی را به همراه معرفی نامه فکس و یا در زمان برگزاری کارگاه به مسئول مربوطه تحویل نمایید).

13- لازم به ذکر است تكميل ظرفيت (5 نفر عضو هیات علمی خارج از دانشگاه برای هر کارگاه) بر مبناي اولويت زمان نام‌نویسی خواهد بود.

14- در صورت معرفي منابع آموزشي توسط مدرسان كارگاه، منابع مزبور تهيه مي‌گردد و در اختيار شركت‌كنندگان قرار مي‌گيرد.

15- در راستاي افزايش كيفيت و رفع نقايص احتمالي موجود در برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي، از اعضاي محترم هيأت علمي تقاضا مي‌گردد با مراجعه به پورتال اساتيد، منوي اداري و مالي- زير منوي اداري- قسمت ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لينك نظرسنجي، فرم نظرسنجي كارگاه آموزشي را تا يك هفته پس از اتمام هر كارگاه، تكميل نمايند (صدور گواهي شرکت در دوره منوط به تكميل فرم مذكور در پورتال اساتید مي‌باشد).

16- استادان محترم مي‌توانند براي كسب اطلاعات بيشتر و آگاهی از جزئیات برنامه زمانبندی کارگاه ها و همچنین مشخصات مدرسین مدعو به سایت nahad.um.ac.ir مراجعه نمایند.

مشخصات كارگاه‌هاي هفتمین دوره طرح "ضيافت‌انديشه استادان"

نام دوره

مدرس

سطح