قابل توجه اعضاي محترم هيأت علمي

به اطلاع مي‌رساند در راستاي آيين‌نامه ارتقاء و دانش افزايي اعضاي هيأت علمي دانشگاه‌ها، چهارمين دوره طرح ضيافت انديشه استادان در تابستان 1392 با همكاري و مشاركت مركز هم‌انديشي استادان و نخبگان دانشگاه‌ها، دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي و معاونت طرح و برنامه دانشگاه فردوسي مشهد بر اساس جدول ذيل برگزار مي‌گردد. اعضاي محترم هيأت علمي دانشگاه جهت ثبت‌نام مي‌توانند با مراجعه به پورتال اساتيد- منوي امكانات- زير منوي ثبت‌نام دوره‌ها و آزمون‌ها از تاريخ 16/04/92 لغايت 21/04/92 براي شركت در كارگاه‌هاي مذكور اقدام نمايند.

نكات مهم:

1-     اساتيد محترم مي توانند با رعايت عدم تداخل زماني، در حداكثر دو كارگاه شركت نمايند.

2-     مدت زمان هر يك از كارگاه‌هاي اعلام‌شده 18 الي 20 ساعت مي‌باشد كه 2 تا 4 ساعت به عنوان فوق برنامه فرهنگي مي باشد.

3-    با توجه به تداخل زماني بعضي از كارگاه‌ها خواهشمند است در انتخاب عناوين و بازه زماني آن دقت فرماييد. در صورت عدم رعايت اين موضوع يكي از دوره‌هاي انتخاب شده حذف خواهد گرديد.

4-     اساتيد محترمي كه هر يك از عناوين كارگاه‌هاي فوق را در دوره‌هاي قبلي گذرانده اند مجاز به ثبت نام مجدد نمي باشند.

5-   جهت استفاده بهينه‌تر اساتيد محترم  از محتواي مباحث، كارگاه‌ها به تفكيك دانشكده‌ها برگزار مي‌شود. لذا دانشكده‌هاي ادبيات و علوم انساني، الهيات و معارف اسلامي، علوم اداري و اقتصادي و علوم تربيتي و روان‌شناسي به عنوان مخاطبان گروه الف برنامه‌ريزي شده‌اند و ساير دانشكده‌ها به عناوين مخاطبان گروه ب، لذا اساتيد محترم در انتخاب دوره‌ها دقت لازم را داشته باشند.

6-    حضور كامل و منظم همكاران محترم شركت‌كننده در حداقل سه چهارم ساعات هر يك از كارگاه‌ها جهت صدور گواهينامه آموزشي مورد تاكيد است و حداكثر دو جلسه مجاز به غيبت مي باشند.

7-    تاييد ثبت نام شما د0ر پورتال به منزله ثبت نام قطعي است در صورت انصراف يك هفته قبل حتما" اطلاع دهيد تا افراد ذخيره جايگزين شوند.

8-    اساتيد عزيزي كه در اولين و دومين دوره طرح (ماه مبارك رمضان سال‌هاي 90 و 91) شركت كرده بودند نيز مي توانند به جز عناوين "اخلاق علمي و حرفه‌اي"، "اصول تعليم و تربيت اسلامي‌" و "انديشه سياسي" ساير موارد را  انتخاب نمايند.

9-    كارگاه اخلاق حرفه‌اي مورخ 29، 30 ، 31 تير و 1 مرداد ماه ويژه مديران دانشگاه (رؤساي دانشكده‌ها، معاونين و مديران گروه) برگزار مي‌شود كه مديران محترم بايستي توسط رئيس دانشكده و در قالب نامه رسمي  به معاونت محترم آموزشي و تحصيلات تكميلي معرفي شوند.

10- كارگاه اخلاق حرفه‌اي مورخ 12 لغايت 15 مرداد ماه ويژه اعضاي هيات علمي با سابقه حداكثر سه سال استخدام - مخاطبان گروه «ب» (دانشكده هاي غير علوم انساني) مي باشد. بنابراين خواهشمند است اساتيد محترمي كه از سال 1389 به بعد به استخدام دانشگاه درآمده‌اند در كارگاه اخلاق حرفه‌اي مورخ 1، 2، 3 و 4 مرداد ماه ثبت‌نام ننمايند.

11- در راستاي افزايش كيفيت و بهبود نقايص احتمالي موجود در برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي، از اعضاي محترم هيأت علمي تقاضا مي‌گردد، با مراجعه به پورتال اساتيد، منوي امكانات و زيرمنوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لينك نظرسنجي، فرم نظرسنجي كارگاه آموزشي را پس از اتمام هر كارگاه به مدت يك هفته، تكميل نمايند (صدور گواهينامه آموزشي منوط به تكميل فرم مذكور در پورتال اساتيد مي‌باشد).

12- بيست درصد از سهميه هر يك از كارگاه‌ها مختص به اساتيد دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي خارج از دانشگاه فردوسي مشهد مي باشد كه مي بايستي با ارسال معرفي نامه رسمي از رئيس مركز مربوطه ثبت نام نمايند. (يادآور مي‌شود براي مراكز آموزش عالي غيرانتفاعي مشهد از طريق اتوماسيون اداري اطلاع رساني شده است). لذا اولويت ثبت نام براساس معرفي نامه مي باشد.

13- نظر به اهميت كيفيت آموزشي دوره‌ها قالب اجرايي به صورت كارگاهي مي‌باشد. لذا سقف شركت‌كنندگان هر كارگاه 40 الي 50 نفر است.

14-  اساتيد محترم مي‌توانند براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 8806430 (آقاي علوي) يا 8802440 (آقاي منفردي) تماس حاصل نمايند.

عنوان دوره

زمان برگزاری كارگاه

ایام هفته

ساعت برگزاری كارگاه

نوع مخاطبان

مکان برگزاري کارگاه

اندیشه سیاسی

گروه اول: (13،12،10،9 مردادماه)

چهارشنبه، پنج شنبه،شنبه ، یکشنبه

سازمان مرکزی – سالن شورا

گروه دوم: (16،15،14،13 مردادماه)

یکشنبه،دوشنبه ،سه شنبه ، چهارشنبه

صبح ساعت 15-  9

13 مرداد كارگاه عصر (17-13) برگزار مي‌شود

گروه ­سوم: (23،22،21،20 مردادماه

یکشنبه،دوشنبه،سه شنبه ،چهارشنبه

سازمان مرکزی – سالن شورا

گروه چهارم: ( 29،28،27،26مردادماه)

اصول تعلیم و تربیت اسلامی

گروه اول: (22،23،24،25 تیر)

سازمان مرکزی – سالن شورا

گروه دوم: (30،29،27،26 تیر)

چهارشنبه،پنجشنبه،شنبه،یکشنبه

سازمان مرکزی – سالن شورا

گروه سوم: (31 تیر، 3،2،1مرداد)

دوشنبه،سه شنبه،چهارشنبه،پنجشنبه

تربیت بدنی- سالن شورا

گروه چهارم: (15،14،13،12مردادماه)

اخلاق حرفه ای

گروه اول: (31،30،29تيرو 1مردادماه)

ویژه مدیران

دانشکده علوم اداری و اقتصاد-تالار دکتر رزمی

گروه دوم: (1 ، 2 ، 3 ،4 مردادماه)

سه شنبه،چهارشنبه، پنج شنبه،جمعه

صبح ساعت 15- 9

اول مرداد کارگاه عصر (19-15) برگزار می‌شود.

سازمان مرکزی – سالن شورا

گروه سوم: (12،13،14،15 مردادماه)

ویژه اساتید استخدامي سال 1389 و بعد از آن

دانشکده علوم اداری و اقتصاد-طبقه همکف