قابل توجه كارشناسان گرامي

به اطلاع مي‌رساند، دوره آموزشي "روش‌هاي ارتقاي نوآوري در سازمان‌ها" به مدت 12 ساعت به صورت حضوري برگزار مي‌گردد. كارشناسان محترم (همكاران با مدرك تحصيلي حداقل كارشناسي) دانشگاه جهت ثبت‌نام مي‌توانند با مراجعه به پورتال کارمندي- منوي آموزشي- زير منوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها از تاريخ 21/11/92 لغايت پايان وقت اداري 28/11/92 براي شركت در دوره مذكور اقدام نمايند.

* بديهي است پس از تاييد مدير مربوطه ثبت‌نام در دوره نهايي مي‌گردد.

تاريخ و محل برگزاري دوره

17/12/92

21/12/92

يادآوري:

1-  لازم به ذكر است تنها كساني مي‌توانند در اين دوره‌ شركت نمايند كه وضعيت ثبت‌نام آن‌ها "تأييد شده" باشد.

2-  افرادي مجاز به شركت در دوره‌ فوق مي‌باشند كه قبلا در دوره‌هاي مشابه با اين دوره‌ شركت نكرده باشند.

3- چنانچه همكاراني پس از ثبت‌نام از حضور در دوره خودداري نمايند، در انتخاب دوره‌هاي بعدي با محدوديت مواجه خواهند شد.

4-  حد مجاز غيبت در اين دوره 1 جلسه مي‌باشد.

5-  تاخير در ورود و تعجيل در خروج بيش از 15 دقيقه به منزله غيبت محسوب خواهد شد.

6- در راستاي افزايش كيفيت و بهبود نقايص احتمالي موجود در برگزاري دوره‌هاي آموزشي، از همكاران ارجمند تقاضا مي‌گردد، با مراجعه به پورتال كارمندي، منوي آموزشي و زيرمنوي ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها، لينك نظرسنجي، فرم نظرسنجي دوره آموزشي را از تاريخ 21/12/92 لغايت 27/12/92 تكميل نمايند (صدور گواهينامه آموزشي منوط به تكميل فرم مذكور در پورتال كارمندي مي‌باشد).

معاونت طرح و برنامه (گروه منابع انساني)