قابل توجه همکاران محترم (رسمي، پيماني و قرارداد مشخص)

ثبت‌نام در آزمون مهارت‌هاي رايانه‌اي (ICDL) از تاريخ 3 لغايت 20 آبان ماه سال جاري انجام خواهد شد. داوطلبين محترم مي توانند با مراجعه به پورتال خود در آزمون‌هاي زير ثبت‌نام نمايند.

* بديهي است پس از تاييد مدير مربوطه (حداكثر تا تاريخ 94/08/20) ثبت‌نام در آزمون نهايي مي‌گردد. پس از اتمام مدت مقرر، به هيچ عنوان اسمي به ليست تاييدشده مديران اضافه نخواهد شد.

عنوان مهارت

مفاهيم پايه و فن‌آوري اطلاعات (مهارت 1)

استفاده از كامپيوتر و مديريت فايلها (مهارت2)

واژه پردازها (مهارت3)

صفحه گسترده (مهارت 4)

ارائه مطالب (مهارت 6)

اطلاعات و ارتباطات (مهارت 7)

حداقل نمره قبولي

تاريخ آزمون

ساعت آزمون

محل برگزاري   آزمون

27 آبان ماه

دانشكده الهيات و معارف اسلامي

یادآوری:

1- آزمون راس ساعت اعلام شده برگزار خواهد شد و از پذيرش افرادي كه با تاخير مراجعه نمايند ممانعت بعمل خواهد آمد.

2- اين دوره‌ها ديگر برگزار نخواهد شد. بنابراين متقاضيان محترم مي‌بايست در مهلت اعلام‌شده نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند.

3- همكاراني كه قبلا اين آزمون‌ها را گذرانده‌اند، مجاز به شركت در اين آزمون نمي‌باشند.

جهت كسب اطلاعات بيشتر و رفع هر گونه سوال و يا ابهام احتمالي با شماره تلفن‌هاي مستقيم 38802322 و 38802329 تماس حاصل نماييد.

واحد آموزش و بهسازي منابع انساني