در راستاي بهبود فرايندهاي دانشگاه، طراحی فرايند "اسکان پاره وقت(روز شمار) دانشجویان” در سال 1399 در دستور كار معاونت برنامه­ ريزي و توسعه منابع قرار گرفت كه پس از طراحی فرايند با ديد مكانيزاسيون و رعايت شرايط آيين­ نامه­ هاي مربوطه، آماده بهره­ برداري توسط واحدهاي دانشگاه مي­ باشد. شايان ذكر است مراحل پياده­ سازي و استقرار همراه با آموزش­هاي لازم به كارشناسان مربوطه، پايان يافته است.

با توجه به فرايند و سامانه آن، دانشجو از طريق پرتال پويا نسبت به ثبت درخواست اسكان/تمديد درخواست اسكان اقدام می ­نماید. اين درخواست غيرقطعي تلقي شده و پس از طي نمودن مراحل بررسي درخواست (تاييد استاد راهنما-تاييد مدير گروه-تاييد معاون آموزشي دانشکده (برای دانشجویان دارای دروس عملی) یا معاون پژوهشي دانشكده (برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دارای پایان­ نامه یا رساله)-تاييد اداره امور رفاهی دانشجويان-تاييد اداره امور سراهاي دانشجويي) در صورت عدم بدهي بابت اجاره ­بهاي سراهاي دانشجويي، درخواست اتاق قطعي شده و دانشجو مي­تواند در سراي دانشجويي برای مدت مشخص ساكن گردد.