125

نظام رتبه‌بندي US NEWs يكي از نظام‌هاي رتبه‌بندي بين‌المللي است كه سالانه عملكرد علمي دانشگاه‌ها و موسسات تحقيقاتي سراسر جهان را به صورت کلی و موضوعی براساس  13 شاخص کلیدی مورد ارزيابی و رتبه‌بندي قرار می‌دهد. داده‌های ارزیابی این شاخص ها با همکاری شرکت «کلاریویت آنالیتیکس» ناشر پایگاه «اینسایتس» گردآوری می‌شوند.
در جدیدترین نتایج این نظام، که بیش از 1500 دانشگاه از 86 کشور جهان حضور دارند، دانشگاه فردوسی مشهد در میان دانشگاه‌های برتر جهان حضور داشته و موفق به کسب رتبه 941 در جهان، رتبه 229 در آسیا و رتبه 10 در میان دانشگاه های تابع وزارت عتف شده است.  همچنین در رتبه‌بندی موضوعی این نظام در سال 2021، دانشگاه فردوسی مشهد در 7 حوزه‌های موضوعی علوم کشاورزی (با رتبه171)، مهندسی شیمی (با رتبه 246)، شیمی (با رتبه 688)، مهندسی برق و الکترونیک (با رتبه 387)، انرژی و سوخت ها (با رتبه192)، مهندسی (با رتبه 249) و در رشته مهندسی مکانیک (با رتبه 64) موفق به حضور در جمع دانشگاه های جهان شده است.

جهت مشاهده نتایج تقصیلی اینجا را کلیک کنید.