آرم برنامه ریزی و توسعه منابع کوچک

​در راستاي بهبود فرايندهاي دانشگاه، بازطراحي فرايند” مديريت مبالغ دريافت و پرداخت شده طرح هاي پژوهش و فناوري برون دانشگاهي” در سال 1398 در دستور كار معاونت برنامه ريزي و توسعه منابع قرار گرفت كه پس از طراحي فرايند با ديد مكانيزاسيون و رعايت شرايط آيين نامه هاي مربوطه، آماده بهره برداري توسط واحدهاي دانشگاه مي باشد.

با توجه به فرايند و سامانه طراحي شده، پس از ثبت اطلاعات مبالغ دريافت شده هر طرح توسط كارشناس محترم توسعه و انتقال فناوري در سامانه ساعد، اطلاعات به صورت اتومات در قسمت اطلاعات مالي طرح مربوطه فراخواني شده و قابل پرداخت مي باشد. همچنين كليه درخواست هاي پرداخت به مجريان (دريافت شده از كارفرما/ علي الحساب) نيز توسط كارشناس محترم توسعه و انتقال فناوري در سامانه ساعد ثبت و ارسال مي گردد. بعد از اعمال نظر كارشناس، مدير محترم توسعه و انقال فناوري درخواست هاي رسيده را بررسي نموده تا از طريق حسابداري معاونت پژوهش و فناوري پرداخت ها صورت پذيرد. شايان ذكر است اعضاي محترم هيات علمي نيز مي توانند در پرتال پويا، لبه پژوهشي، منوي فناوري، زيرمنوي طرح پژوهشي برون دانشگاهي و قسمت مديريت مالي طرح كليه مبالغ دريافت و پرداخت شده مربوط به هر طرح خود را مشاهده نمايند. اطلاعات كامل در نامه شماره 45686 مورخ 99/9/22 در دانشگاه اطلاع رساني شده است.