vpbarm

بنا به درخواست مديريت محترم پژوهشي در خصوص  “ اصلاح سامانه ارائه گزارش دوره اي دانشجويان دكتري” اصلاحات لازم انجام و سامانه به شرح زير استقرار يافته است:

1-تمام دانشجوياني كه به يك عضو هيات علمي (استاد راهنما اول) انتساب يافته اند بايد در هر نيمسال يك گزارش ارسال نمايد. زمان ارائه گزارش توسط دانشجو، و امكان تاييد يا بازگشت گزارشات توسط استاد راهنما و مدير گروه در نيمسال اول تحصيلي از 15 آذر الي 30 آذر و در نيمسال دوم تحصيلي از 15 خرداد الي 31 خرداد مي باشد.در پايان زمان تعيين شده (3 دي/ 3 تير) امكان ايجاد كاربرگ جديد، اصلاح كاربرگ هاي بازگشت داده شده، تاييد/ عدم تاييد گزارشات دريافت شده وجود نخواهد داشت، اطلاعات بايگاني و سامانه بسته خواهد شد.

2-در صورت عدم ارائه گزارش عملكرد توسط دانشجو، اعضاي هيات علمي جهت ارائه ارزيابي خود از نحوه عملكرد دانشجو به مدير گروه مي توانند در نيمسال اول تحصيلي از 5 دي الي 10 دي و در نيمسال دوم تحصيلي از 5 تير الي 10 تير كاربرگ گزارش عملكرد را ايجاد، و پس از تكميل كاربرگ مربوط به استاد راهنما آن را براي مدير گروه ارسال نمايند.در پايان زمان تعيين شده (13 دي/ 13 تير) امكان ايجاد كاربرگ جديد، اصلاح كاربرگ هاي بازگشت داده شده، تاييد/ عدم تاييد گزارشات دريافت شده وجود نخواهد داشت، اطلاعات بايگاني و سامانه بسته خواهد شد.