vpbarm

در راستاي ساماندهي و بهبود كارايي و اثربخشي كليه فعاليتهاي اعضاي محترم هيات علمي دانشگاه، طراحي شاخص هاي كارنما و جانمايي آن ها به تفكيك چهار محور “پژوهشي”، “آموزشي”، “اجرايي” و “فرهنگي” در پرتال پويا در دستور كار معاونت برنامه ريزي وتوسعه منابع قرار گرفته  است. تغييرات صورت گرفته در لبه هاي توسعه منابع، اداري، پژوهشي و فرهنگي و اجتماعي در سال گذشته اقدام و اطلاع رساني گرديد. در ادامه، تغييرات آخرين لبه پرتال پويا كه شامل ساماندهي منوها/ زيرمنوهاي لبه آموزشي بوده است، به شرح ذيل ارايه مي گردد:

منوي كارنما:  اطلاعات پايه عضو هيات علمي مانند زبان خارجي، آموزانه، آموزه، افتخارات آموزشي و ..؛

منوي تدريس: فعاليت هاي آموزشي مانند دروس ارائه شده ترم، برنامه كلاسي، دفتر نمره دروس، ارزشيابي ها و ...؛

منوي هدايت تحصيلي: فعاليت هاي مشاوره و هدايت تحصيلي دانشجويان مانند كارآموزي، دستيار آموزشي ، دانشجويان تحت سرپرستي، دانش اموخته برجسته، پروژه پاياني كارشناسي و ..؛

منوي توسعه آموزشي: فعاليت هاي مرتبط با توسعه و ارتقاء آموزش مانند تدوين و بازنگري سرفصل دروس، نوآوري آموزشي، بازآموزي تخصصي، كارگاه/مدرسه فصلي، دوره هاي آموزش عالي آزاد، سخنراني هاي علمي آموزشي و.......؛

منوي جذب و ترفيع: فعاليت هاي مربوط به ارتقا و ترفيع؛

منوي بررسي درخواست ها: بررسي و اعلام نظر در خصوص درخواست هاي ارسالي به عضو هيات علمي در سمت هاي مختلف از قبيل مدير گروه، استاد داور پرونده شهاب، استاد درس، رييس دانشكده/پژوهشكده و …...