پانزدهمین نشست عادی هیئت امنای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی استان خراسان رضوی روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۵/۱۲ از ساعت ۹ تا ۱۲ با شرکت آقایان دکتر باقری رئیس مرکز هیئت های امنا و هیئت های ممیزه، دکتر شریعتی نیاسر رییس کمیسیون دایمی، دکتر کافی رییس دانشگاه فردوسی مشهد، مهندس رضایی معاون مرکز هیئت های امنا و هیئت های ممیزه، دکتر آقاجانی نماینده سازمان برنامه و بودجه کشور و سایر اعضای حقوقی و حقیقی هیئت امنا بصورت مجازی-حضوری در محل مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه برگزار گردید.
در این نشست مصوبات دو کمیسیون دایمی مستقل دانشگاههای منطقه در موضوعاتی از قبیل: اصلاح آیین نامه استخدامی اعضای هیئت علمی، تعیین نصاب معاملات سال ۱۴۰۰, اصلاحیه بودجه تفصیلی سال ۱۳۹۹, بودجه تفصیلی سال ۱۴۰۰, تغییرات ساختارسازمانی دانشگاهها، جابجایی اعتبارات، اساسنامه پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد، دستورالعمل پرداخت حق الزحمه محققین و مصاحبه گران هسته گزینش دانشگاهها، انتصاب به پستهای مدیریتی، تمدید مدت خدمت پیمانی و سایر امور جاری دانشگاههای عضو مطرح و پس از بحث و بررسی در هر مورد تصمیم گیری شد.

WhatsApp Image 2021 08 03 at 22.39.24