webo

در جدیدترین نتایج رتبه‌بندی موضوعی نظام بین‌المللی QS، دانشگاه فردوسي مشهد موفق به کسب رتبه در 2 رشته موضوعی در بین دانشگاه‌های برتر جهان شده است. بررسی جایگاه دانشگاه فردوسي مشهد حاکی از آنست که دانشگاهمان موفق به کسب رتبه در رشته‌های مهندسی نفت (150-101) و مهندسي مکانیک (500-451) از حوزه موضوعی مهندسی شده است.

گفتنی است رتبه­ بندی موضوعی موسسه QS، در 51 رشته در قالب 5 حوزه موضوعی هنر و علوم انسانی، مهندسی و فناوری، علوم زیستی و پزشکی، علوم طبیعی و علوم اجتماعی و مدیریت بر اساس پنج شاخص بررسی شهرت دانشگاه، ارزیابی کارفرمایان، تعداد استنادها به ازای هر مقاله، h-index و همکاری‌های بین‌المللی صورت می‌پذیرد. بخشی از اطلاعات مورد نیاز رتبه­ بندی موضوعی QS از طریق پایگاه استنادی اسکوپوس و بخش دیگر نیز از اطلاعات حاصل از نظرسنجی‌ها به دست می‌آید.