Slide1

مديريت منابع انساني، تشكيلات و فرآيندهاي دانشگاه ديرينه سال فردوسي مشهد با آگاهي به برنامه‌ريزي و اجراي دوره‌هاي آموزشي كوتاه مدت به عنوان محور اصلي آموزش و توانمندسازي منابع انساني دانشگاه، تقويم آموزشي سه‌ماهه سوم سال 1401 را مبتني بر نيازسنجي از سطوح سازمان (دومين برنامه راهبردي دانشگاه)، واحدها، شغل و شاغل تدوين نموده است.

** دوره‌هاي آموزش شغلي خارج از تقويم با درخواست واحدهاي دانشگاه و پس از تصويب كميته راهبري آموزش و توانمندسازي منابع انساني دانشگاه (راتما)، برنامه‌ريزي و اجرا خواهد شد.

** اطلاع رساني هر دوره آموزشي پيش از برگزاري از طريق سامانه مكاتبات اداري، سايت دانشگاه و معاونت برنامه‌ريزي و توسعه منابع انجام مي‌گيرد.

** هزينه شركت در دوره درج شده در جداول زير، ويژه كاركنان ساير دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي، پژوهشي و فناوري و دستگاه‌هاي اجرايي مي‌باشد. متقاضيان جهت كسب اطلاعات مربوط به دوره‌ها با شماره 05138802322 تماس حاصل فرمايند.

تقويم آموزشي منابع انساني سه ماهه سوم سال 1401