ROUND

در جدیدترین نتایج نظام رتبه‌بندی بین‌المللی Round در سال 2023، دانشگاه فردوسي مشهد رتبه 581 در جهان، رتبه 7 در ميان دانشگاه‌هاي تابع وزارت عتف و رتبه 3 در ميان دانشگاه‌هاي جامع وزارت عتف را كسب كرده است.

نظام بين‌المللي Round، يكي ديگر از نظام‌هاي معتبر بين‌المللي مي‌باشد كه سالانه عملكرد علمي دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقيقاتي سراسر جهان را به صورت كلي و موضوعي مورد ارزيابي و رتبه‌بندي قرار مي‌دهد. در رتبه‌بندي كلي اين نظام در سال 2023، دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشي براساس اطلاعات سال‌هاي 2021-2017 در 4 محور ” آموزش، پژوهش، تنوع بين‌المللي و پايداري مالي“ و 20 شاخص مورد ارزيابي قرار گرفته و بيش از 1200 دانشگاه‌ برتر جهان معرفي شده‌اند. بر اساس اين نتايج، 24 دانشگاه از ايران شامل 19 دانشگاه تابع وزارت عتف در ميان دانشگاه‌هاي برتر جهان حائز رتبه گرديده‌اند.

مشاهده نتایج تفصیلی