دانشگاه بوعلی‌سینا برای اولین‌بار در رتبه‌بندی آسیایی QS قرار گرفت - صفحه  نمایش - دانشگاه بوعلی سینا

نظام بين‌المللي QS يكي از نظام‌هاي معتبر رتبه‌بندي دانشگاه‌ها در سطح جهان‌ مي‌باشد. اين نظام از سال 2004، هر ساله دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشي سراسر جهان را به صورت كلي (جهاني)، موضوعي، منطقه‌اي و دانشگاه‌هاي كمتر از 50 سال قدمت (دانشگاه‌هاي جوان) مورد ارزيابي و رتبه‌بندي قرار مي‌دهد. اين نظام از سال 2009 ميلادي رتبه‌بندي دانشگاه‌هاي آسيايي را در كنار رتبه‌بندي‌هاي بين‌المللي خود ارائه نموده است. براساس نتايج منتشرشده توسط اين نظام، تعداد 31 دانشگاه از جمهوري اسلامي ايران در رتبه‌بندي QS آسيايي 2024 حضور دارند؛ اين در حالي است كه در سال گذشته براي نخستين‌بار 12 دانشگاه از كشور ايران موفق به كسب رتبه در ميان دانشگاه‌هاي برتر آسيا شده بودند. دانشگاه فردوسي مشهد با كسب رتبه 187 در سطح آسيا (16 پله صعود نسبت به سال قبل) موفق به كسب جايگاه ششم در سطح كشور و جايگاه سوم در بين دانشگاه‌هاي جامع بعد از دانشگاه‌هاي تهران و شيراز شده است.

نتايج نظام رتبه‌بندي آسیایی QS - سال 2024