نظام رتبه‌بندي QS يكي از نظام‌هاي معتبر رتبه‌بندي دانشگاه‌ها در سطح جهان‌ مي‌باشد. اين نظام از سال 2004، هر ساله دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی سراسر جهان را مورد ارزيابی و رتبه‌بندي قرار می‌دهد. در ارزیابی و رتبه‌بندی دانشگاه‌هاي دنيا در سال 2020، 6 شاخص در محورهای شهرت دانشگاه،‌ آموزش، پژوهش و همکاری‌های بين‌المللي مبنا قرار می‌گیرند.

براساس نتایج رتبه‌بندی کلی نظام QS در سال 2020، شش دانشگاه از كشور ايران موفق به كسب رتبه در میان دانشگاه‌های برتر جهان شده‌اند که دانشگاه صنعتی شریف با رتبه 407 بعنوان برترين دانشگاه و بعد از آن به ترتيب دانشگاه‌هاي صنعتی امیرکبیر با رتبه 489، علم و صنعت ایران و تهران با رتبه 650-601 و دانشگاه‌های شهید بهشتی و دانشگاه شیراز با رتبه 1000-801 می‌باشند. جهت مشاهده نتایج تقصیلی اینجا را کلیک کنید.