دكتر محمد كافی، رئيس دانشگاه فردوسی مشهد، در حكمی دكتر سيد امين حسينی سنو استادیار گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر دانشکده مهندسی  را به سمت رئيس مركز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه فردوسی مشهد منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

براساس پيشنهاد معاونت محترم برنامه ريزي و توسعه منابع دانشگاه و با عنايت به مراتب تعهد، تجربه و شايستگي هاي جناب عالي، به موجب اين حكم با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي به مدت دو سال به عنوان ”رئيس مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات“ دانشگاه منصوب مي شويد. انتظار دارم در اين دوره علاوه بر ماموريت هاي جاري مركز، كليه فرآيندهاي جاري حوزه هاي مختلف دانشگاه الكترونيكي شده و يكپارچگي لازم نيز در برنامه هاي موجود حفظ شود.

اميد است با استعانت از خداوند منان و با استفاده از توان ارزشمند كارشناسان ارشد اين مركز در راستاي اهداف كلان سند راهبردي دانشگاه موفق باشيد.

ریاست گروه(مرکز) آموزش های الکترونیکی دانشگاه از سال 89 تاکنون و معاونت مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات در سالهای 88 الی 89 از سوابق اجرایی دكتر حسينی سنو می باشد.

دكتر سيد امين حسينی سنو استادیار گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر دانشکده مهندسی  دانشگاه می باشد که نگارش ، تاليف و گردآوری هفت جلد كتاب، نگارش و نشر بيش از 18 مقاله در نشريات علمي پژوهشي داخلي و خارجی ، بيش از 58 مقاله در همايش هاي داخلي و خارجی را در كارنامه خود دارد.

hosiyni