پیرو تقدیر از پیشنهاددهندگان رتبه اول (سال­های 1389و 1390) در اولین همایش منطقه­ ای و چهارمین همایش دانشگاهی نظام پیشنهادهای دانشگاه فردوسی مشهد که 22 آذر ماه سال جاری برگزار شد، کمیته عالی نظام پیشنهادهای دانشگاه در صد و نود و هفتمین جلسه خود که روز چهارشنبه، مورخ 25/11/91، ساعت 30/10 برگزار گردید، میزبان پیشنهاددهندگان رتبه­ های دوم و سوم سال­های 1389و 1390بود. در این جلسه که با حضور اعضای کمیته عالی برگزار گردید، جناب آقای دکتر خادمی (رییس کمیته عالی نظام پیشنهادها) از پیشنهاددهندگان برتر تقدیر و تشکر نمودند و از ایشان خواستند نقطه نظرات خود را در باب اصلاح و بهبود نظام پیشنهادها عنوان نمایند. جناب آقای مهندس امید میلانی فرد (پیشنهاددهنده رتبه دوم سال 1389) خاطر نشان کردند که در حال حاضر تقریباً تمامی اعضای دانشگاه از وجود و فعالیت چنین نظامی در دانشگاه فردوسی مشهد آگاه هستند و وقت آن رسیده تا نسبت به نظارت بر اجرای پیشنهادهای مصوب اقدامات جدی­ تری صورت گیرد. پس از ایشان، سرکار خانم نرگس حاجی زاده (پیشنهاددهنده رتبه دوم سال 1390) به موضوع لزوم انتخاب دبیران کمیته­ های تخصصی از میان افراد مشتاق و علاقمند به بحث مدیریت مشارکتی و نظام پیشنهادها اشاره کردند و خواستار اتخاد تدابیری جدی­ تر در این خصوص شدند. همچنین، جناب آقای مهندس محمد ساجدی (پیشنهاددهنده رتبه سوم سال 1390)، فرایند ارایه و بررسی پیشنهاد را مورد توجه قرار داده و ابراز داشتند که فرایند بررسی پیشنهاد گاهی دستخوش عوامل غیرقابل کنترلی مانند نفوذ سلیقه­ های شخصی بررسی­ کنندگان پیشنهادها می­شود که این امر باید مورد توجه کمیته­ های تخصصی محترم قرار گرفته و راهکارهایی در جهت به حداقل رساندن آن در فرایند بررسی پیشنهادها اندیشیده شود. علاوه بر این، فرایند ارایه و ثبت پیشنهاد نیز لازم است مورد بازبینی قرار گرفته تا امکان ارایه پیشنهاد برای تمام افراد در دانشگاه به­ راحتی میسر گردد. در پایان جلسه نیز رییس کمیته عالی نظام پیشنهادها با تقدیم لوح تقدیر و کارت هدیه از این بزرگواران تقدیر نمودند و ابراز امیدواری کردند که نظام پیشنهادها در دانشگاه فردوسی مشهد رهاوردی در تمامی عرصه­ های زندگی خانواده دانشگاه باشد. لازم به ذکر است، جناب آقای رضا دانای سیج (پیشنهاددهنده رتبه سوم سال 1389) به ­دلیل عدم حضور در مشهد، در این جلسه حاضر نبودند. اسامی پیشنهاددهندگان برتر سال­های 1389و 1390به­ شرح ذیل می­ باشد:

پیشنهاددهنده رتبه دوم سال 1389: جناب آقای امید میلانی­ فرد (کارشناس محترم مرکز اطلاعات، آمار و امور رایانه­ ای دانشگاه)

پیشنهاددهنده رتبه سوم سال 1389: جناب آقای رضا دانای سیج (کارشناس محترم مدیریت فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه)

پیشنهاددهنده رتبه دوم سال 1390: سرکار خانم نرگس حاجی­ زاده (کارشناس محترم حوزه ریاست دانشگاه)

پیشنهاددهنده رتبه سوم سال 1390: جناب آقای محمد ساجدی (کارشناس محترم مدیریت ساختمان­ها و تأسیسات دانشگاه)