پایگاه اشتراک دانش (پاد) دانشگاه فردوسی مشهد در پنجمین جشنواره ارتباطات و فناوری اطلاعات، به‌عنوان برگزیده بخش «ایجادکنندگان بستر مدیریت، تولید و انتشار محتوای ایرانی – اسلامی» از محور «ارائه محتوا و خدمات بر بستر شبکه ملی اطلاعات» معرفی شد.

آیین اختتامیه این جشنواره روز 28 اردیبهشت 1394 با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد و آقای دکتر محسن کاهانی، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه فردوسی مشهد در این مراسم، تندیس و لوح یادبود جشنواره را دریافت نمودند.

مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه با مستندسازی و ارائه فعالیت و خدمات سامانه پایگاه اشتراک دانش (پاد) دانشگاه فردوسی مشهد در این بخش شرکت کرده بود که به عنوان برگزیده جشنواره پنجم فاوا نیز انتخاب شد.

سامانه پاد، شبکه‌ای اجتماعی با محوریت اشتراک دانش است که با هدف ایجاد پایگاه غنی منابع دیجیتال طراحی و به بهره‌برداری رسیده است. این سامانه در نشانی اینترنتی http://pad.um.ac.ir قابل دسترسی می‌باشد.

دانشگاه فردوسی مشهد برای چهارمین سال پیاپی موفق به کسب رتبه از این جشنواره شده است. در سال 1391 و در دومین دوره، دانشگاه فردوسی مشهد موفق به کسب رتبه دوم دانشگاه‌های برتر در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و در سال 1392 ، آزمایشگاه تخصصی آپا دانشگاه فردوسی مشهد موفق به کسب رتبه دوم حوزه امنیت فضای تبادل اطلاعات گردید. همچنین در سال 1393 نیز رتبه سوم در محور اطلاع‌رسانی و رسانه، و رتبه سوم پژوهش‌گر برتر حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات (دکتر محسن کاهانی) جشنواره چهارم به دانشگاه فردوسی مشهد رسید.

pad 1