چهارمين نشست عادي هيات امناي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي استان خراسان رضوي ساعت 14:40 روز پنجشنبه مورخ 1394/03/21 با حضور افراد ذيل در محل سالن شوراي سازمان مركزي دانشگاه فردوسي مشهد تشكيل گرديد. در ابتداي جلسه آياتي چند از كلام الله مجيد توسط قاري محترم آقاي صفائي تلاوت گرديد و سپس آقاي دكتر كافي رياست محترم دانشگاه ضمن عرض خير مقدم به حاضرين و تبريك انتصاب دكتر قنوات سرپرست دانشگاه نيشابور و دكتر مودودي مسئول راه اندازي مجتمع آموزش عالي تربت جام و همچنين تشكر از دكتر سخائي و دكتر حقايق مسئولين سابق موسسات نيشابور و تربت جام، گزارشي از عملكرد سالانه دانشگاه به جلسه هيات امنا ارايه نمودند و اعضا محترم هيات امنا نكاتي را در خصوص بهبود شاخصهاي عملكري بيان داشتند. بعد از ارايه گزارش، دستوركار جلسه مطرح و پس از برسي و ارايه نقطه نظرات توسط اعضا در هر مورد، موضوعاتي پيشنهادي به تصويب رسيد.

1. آقاي دكتر فرهادي وزير محترم علوم، تحقيقات و فناوري و رئيس هيات امنا
  2. آقاي دكتر كافي رئيس محترم دانشگاه فردوسي مشهد و دبير هيات امنا
  3. آقاي دكتر رستمي ابوسعيدي مشاور وزير و رئيس مركز هياتهاي امنا و هياتهاي مميزه
  4. آقاي مهندس رضايي معاون محترم مركز هياتهاي امنا و هياتهاي مميزه