یکی از نظام‌های رتبه‌بندی جهانی که به تازگی مورد توجه رسانه‌ها و دانشگاه‌ها قرار گرفته است نظام رتبه‌بندی Round می‌باشد که در کشور روسیه مستقر است. در نتایج این نظام که به صورت سالانه انتشار می‌یابد حدود 800 دانشگاه برتر جهان در قالب 20 شاخص و در 4 محور آموزش، پژوهش، تنوع بین‌المللی و پایداری مالی مورد ارزیابی و رتبه‌بندی قرار می‌گیرند. از آنجا که اطلاعات مربوط به رتبه‌بندی دانشگاه‌ها از وبگاه‌های معتبر گردآوری می‌شود نتایج این نظام می‌تواند مورد توجه قرار گیرد.

از میان دانشگاه‌های ایران 11 دانشگاه حائز رتبه شده‌اند که دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دومین دانشگاه جامع در این نظام، در جایگاه پس از دانشگاه تهران قرار گرفته است. همچنین این دانشگاه در سطح جهان رتبه 472 را به خود اختصاص داده است. نکته قابل توجه آنکه در شاخص ”سهم دانشجویان بین‌المللی“ از مجموعه شاخص‌های تنوع بین‌المللی در کشور رتبه 1 و در شاخص ”نسبت تعداد مقالات به درآمد پژوهشی دانشگاه“ از مجموعه شاخص‌های پایداری مالی در جهان رتبه 16 به دانشگاه فردوسی مشهد تعلق دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره این نظام کلیک کنید.