در جدیدترین نتایج رتبه‌بندی نظام بین‌المللی تایمز (2019)، بیش از 1250 دانشگاه از 86 کشور جهان حضور دارند به‌طوریکه 18 دانشگاه از کشور عزیزمان ایران نیز در این رقابت موفق به کسب رتبه شده‌اند. در اين رتبه‌بندي دانشگاه‌ صنعتي نوشيرواني بابل با كسب رتبه جهاني در بازه 351-400 در صدر دانشگاه‌هاي كشور قرار دارد. دانشگاه فردوسی مشهد نیز رتبه جهانی در بازه 1000-801 را کسب نموده است. این در حالیست که نه دانشگاه (تابع وزارت عتف کشور) در بازه امتیازی بالاتری نسبت به دانشگاه فردوسی مشهد قرار دارند.

همچنین در جدیدترین نتایج ”رتبه‌بندی اوراسیا“ (2018) نیز که اخیرا توسط همین نظام منتشر شده است، از بین دانشگاه‌های ایران، دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل، دارای بالاترین امتیاز بوده و موفق به كسب رتبه چهارم اوراسيا شده است. دانشگاه فردوسي مشهد نيز رتبه 39 اوراسيا را به خود اختصاص داده است.

مشاهده نتايج تفصيلي

times