(برگزاركننده: دفتر تحول اداري و فناوري اطلاعات وزارت علوم تحقيقات و فناوري)

كارگاه آموزشي "آشنايي با نظام آموزش كاركنان دولت" روز سه‌شنبه (يكم اسفند ماه) با هدف برقراري ارتباط موثر درخصوص بحث آموزش كاركنان دولت با رابطين آموزشي دانشگاه‌ها و موسسات تابعه و با حضور جناب آقاي مهندس فرهنگي مدير كل محترم تحول اداري و فناوري اطلاعات وزرات علوم تحقيقات و فناوري، معاون ايشان جناب آقاي مهندس اميري و حدود 100 نفر از كارشناسان آموزش و بهسازي منابع انساني دانشگاه‌ها در سطح كشور، در دانشگاه الزهرا (س) برگزار گرديد. كارشناس آموزش و بهسازي منابع انساني دانشگاه فردوسي مشهد نيز به عنوان نماينده دانشگاه در كارگاه مذكور حضور يافت.

در ابتداي برنامه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، جناب آقاي مهندس اميري معاون محترم دفتر تحول اداري و فناوري اطلاعات ضمن عرض خيرمقدم به حاضرين، درخصوص اهميت آموزش كاركنان و نقش آن در ارتقاي منابع انساني و درنتيجه ارتقاي سازمان سخنراني نمودند. سپس در بخش اول كارگاه، جناب آقاي مهندس رحمت الله پاكدل معاون محترم امور توسعه منابع انسانی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور به عنوان مدرس كارگاه، آموزش و توسعه منابع انساني در سازمان‌ها را با نگرش و رويكردهاي نوين ارائه دادند. ايشان سخناني درخصوص توجه سازمان‌ها به كاركنان به عنوان سرمايه‌هاي انساني كه باعث ايجاد ارزش افزوده براي تمامي سازمان مي شود ايراد فرمودند. همچنين اهميت امر آموزش را به عنوان عاملي تسهيل‌گر جهت شكوفايي استعداد كاركنان يادآور شدند. در بخش دوم كارگاه، آقاي مهندس پاكدل بخشنامه نظام آموزش كاركنان دولت را بررسي و با توجه به مديريت دانشگاه‌ها به صورت هيأت امنايي، بر نقش دانشگاه‌ها در زمينه نيازسنجي، برنامه‌ريزي، اجرا و ارزشيابي دوره‌هاي آموزشي براي منابع انساني خود به صورت نامتمركز، تاكيد نمودند.

در پايان جناب آقاي مهندس فرهنگي درخصوص لزوم تعامل دانشگاه‌ها و انتقال تجربيات موفق خود به يكديگر سخنراني فرمودند. همچنين درخواست نمودند تا دانشگاه‌ها دغدغه‌هاي خود را در زمينه آموزش به وزارت علوم تحقيقات و فناوري منعكس نمايند تا تدبيرات لازم در اين خصوص صورت پذيرد.

فايل‌هاي ارايه‌شده در كارگاه